Regio Vught en de Meierij

Uw dienstverlener

De ambitie van ZorgMies is om eenzaamheid te verkleinen en passende, persoonlijke zorgondersteuning te bieden om de structuur van de dag in ieders eigen regie zoveel mogelijk vast te kunnen houden.

 

Wij fungeren vaak als (laatste) reddingsboei, bijvoorbeeld in de periode voordat de gang naar het verpleeghuis onvermijdelijk is geworden of voordat de mantelzorger op het punt staat om in te storten.

 

Bij ZorgMies regio Vught- de Meierij is de match tussen zorgvrager en zorgverlener het allerbelangrijkste. We starten met een persoonlijke intake waarin we vooral veel luisteren en observeren om de informatie op te halen voor dé beste match.

 

Is de perfecte match eenmaal gemaakt, dan vindt er eerste een kennismaking plaats.

 

De zorgvrager kan rekenen op één vast gezicht.

 

Onze ZorgMiesen helpen bij de individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke ondersteuning. Verder is alles maatwerk, gericht op comfort, veiligheid, gezelligheid en hygiëne in huis. Maar uiteraard ook veel praktische ondersteuning, denk bijvoorbeeld aan: boodschappen doen, een spelletje spelen, een wandeling maken, een maaltijd voorbereiden etc. Vaak werkt de ZorgMies ook nauw samen met de betrokken thuiszorg, waarvan wij als verlengde fungeren.

 

De inzet van ZorgMies regio Vught- de Meierij kan vaak worden vergoed vanuit een PGB. Daarnaast hebben wij geen wachtlijsten en blijft de zorgvrager altijd zélf de regie behouden.

 

Wat wij het allermooiste vinden aan ons werk is dat de flexibele inzet van ZorgMies ervoor kan zorgen dat de zorgvrager langer in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Zo zie je maar… ‘ZorgMies maakt het leven leuker’!

Zorgmies biedt ondersteuning bij:

Onze ZorgMiesen helpen bij de individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke ondersteuning. Verder is alles maatwerk, gericht op comfort, veiligheid, gezelligheid en hygiëne in huis.

 

Maar uiteraard ook veel praktische ondersteuning, denk bijvoorbeeld aan: boodschappen doen, een spelletje spelen, een wandeling maken, een maaltijd voorbereiden etc. Vaak werkt de ZorgMies ook nauw samen met de betrokken thuiszorg, waarvan wij als verlengde fungeren.

Tarieven

Het reguliere uurtarief is €30,-.

 

Voor leden van Pantein Extra bieden wij de eerste 2 uur gratis aan bij een afname van minimaal 3 uur per week (gedurende minimaal één maand).

 

 

Tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typfouten.

AanvragenOf bel naar 0485-845454