Vorige pagina

Informatie voor dienstverleners

De meerwaarde van sociaal ondernemerschap

Samen met een groot netwerk aan dienstverleners bouwt Pantein Extra dagelijks aan sociaal ondernemerschap. Gezamenlijk doen we er alles aan om leden te ondersteunen en te ontzorgen waar mogelijk.

Wanneer u als dienstverlener met ons samenwerkt dan geniet u van de nodige voordelen. Denk bijvoorbeeld aan klantengroei, naamsbekendheid, contact met andere aanbieders in de branche en de verbondenheid aan een betrouwbare (zorg)organisatie.

Het fijne van de samenwerking is dat u als zelfstandig ondernemer bijdraagt aan het welzijn van onze leden. Daarnaast profiteert u van het grote klantenbestand van Pantein Extra.

Opticien Aan Huis
Mondhygiënist met apparatuur

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u graag met ons als sociale (zorg)organisatie samenwerken én tegelijk zelfstandig ondernemen, dan bent u bij Pantein Extra van harte welkom.

We zijn voortdurend op zoek naar ondernemers die aantrekkelijke diensten aanbieden en met ons de samenwerking aan willen gaan. Voor meer informatie over deze samenwerking, kunt u gerust contact opnemen via onderstaand aanmeldformulier, e-mail of via 0485 - 84 54 54.

Contactformulier voor dienstverleners

Contactgegevens

Welke dienst(en) biedt u aan?

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54