Vorige pagina

Over Pantein Extra

Pantein Extra is er voor u

Pantein Extra biedt een breed aanbod van diensten dat erop gericht is om u thuis te ontzorgen. Denk daarbij aan praktische diensten die te maken hebben met alles wat er in en om huis gebeurt en diensten die fijn zijn voor uw gezondheid, persoonlijke verzorging en ontspanning.

Al 25 jaar een begrip

We bieden al 25 jaar diensten aan huis in de regio Noordoost-Brabant en de kop van Noord-Limburg. Maar liefst 20.000 leden hebben de weg naar ons gevonden. Voor de dienstverlening werken we samen met diverse organisaties in de regio.

Wordt u lid van Pantein Extra, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide dienstenaanbod. Zo bent u altijd verzekerd van deskundige en betrouwbare dienstverleners.

Vrouw eet maaltijd
Kapper aan huis

Praktische diensten

In ons overzicht van diensten ziet u waarbij we u van dienst kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een glazenwasser, een klusje aan huis of misschien een dienst gericht op uw persoonlijke verzorging zoals de kapper, pedicure, mondzorg, audicien of opticien. Maar ook gezonde maaltijden aan huis zijn mogelijk.

Het aanbod van diensten is heel divers. Daarnaast vinden we ontspanning en vrijetijdsbesteding belangrijk. Alles is erop gericht om uw dag op een prettige manier te ondersteunen.

Naar het aanbod

Wij denken met u mee

Wat Pantein Extra onderscheidt: we denken met u mee, bieden een luisterend oor en helpen graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw vraag. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Heeft u een vraag over een van onze diensten of over het lidmaatschap? Wij staan u graag te woord.

Onderdeel van Pantein

Pantein Extra is onderdeel van Pantein. Een organisatie die uw gezondheid in de brede zin van het woord ondersteunt. Pantein bestaat uit Maasziekenhuis Pantein, Thuiszorg Pantein, Zorgcentra Pantein en Pantein Extra. Een goede en persoonlijke dienstverlening staat bij ons centraal. Maakt u gebruik van zorg bij een andere organisatie? Ook dan kunt u lid worden van Pantein Extra en de voordelen ervaren.

Heeft u na het lezen van deze informatie een vraag? Neem gerust contact op via 0485 - 84 54 54. Een email sturen kan ook: extra@pantein.nl. Wij helpen u graag.

Lid worden

Veelgestelde vragen

  • Wat houdt het lidmaatschap van Pantein Extra in?

  • Ik wil lid worden van Pantein Extra, hoe kan ik dat doen?

  • Geldt het lidmaatschap ook voor mijn partner?

  • Ik ben lid van Pantein Extra. Wanneer ontvang ik mijn nieuwe pas?

  • Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

  • Hoe kan ik de korting aanvragen op mijn VGZ zorgverzekering?

  • Hoe kan ik de korting aanvragen op mijn CZ zorgverzekering

  • Kan ik het magazine online inzien?

  • Ik heb een brochure van de maaltijden van apetito. Kan ik de maaltijden bij u bestellen?

  • Kan ik een informatiepakket van Pantein Extra aanvragen?

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54