Wat kan Pantein Extra voor u betekenen?

Via Pantein Extra regelt u makkelijk en vertrouwd allerlei diensten aan huis, zoals een pedicure of kapster, een maaltijd of glazenwasser. Ook kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingsregelingen. 

 

Steeds meer ouderen blijven langer thuis wonen. Dat willen mensen graag, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen spelen hierin een rol. Al sinds 1995 zorgt Pantein Extra ervoor dat mensen met een beetje hulp hun zelfstandigheid langer behouden. Pantein Extra is een service-organisatie die voortkomt uit de witgele kruisvereniging.

 

We denken mee over de mogelijkheden en ontzorgen bij alledaagse zaken. We ontwikkelen steeds meer dienstverlening, daar waar de vergoeding van zorg niet (meer) vanzelfsprekend is. We nemen eventueel ook taken over van uw partner of kinderen die veel voor u doen en dat (tijdelijk) niet kunnen. Mantelzorgers kunnen de diensten ook voor u inschakelen. Pantein Extra geeft zo een zeker en veilig gevoel.

 

De voordelen op een rij:

  • U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar goede dienstverleners
  • Met één telefoontje regelt u de diensten
  • We hebben betrouwbare leveranciers voor u geselecteerd
  • U maakt zelf afspraken met de dienstverlener, die vervolgens bij u aan huis komt
  • Aantrekkelijke kortingen op verschillende diensten
  • Korting op de artikelen uit de Thuiszorgwinkels van Pantein
  • Korting op zorgverzekering van CZ en VGZ

 

U en uw huishouden zijn al lid van Pantein Extra voor 21,95 euro per jaar. De diensten zijn niet gratis. U betaalt een regulier tarief voor professionele dienstverlening. Wel krijgt u bij verschillende diensten korting op het tarief.

 

Lid worden van Pantein Extra

Pantein Extra is onderdeel van Pantein

Pantein biedt alle vormen van zorg, aan jong aan oud, aan huis, in het zorgcentrum of ziekenhuis.  
Kijk voor meer informatie op www.pantein.nl