Over Pantein Extra

Iedereen die lid is van Pantein Extra kan gebruik maken van het ruime aanbod van diensten aan huis, zoals een pedicure, glazenwasser, kapster, gezelschap of een maaltijdservice. We zorgen voor goede en betrouwbare dienstverleners die persoonlijke aandacht hebben voor onze leden. Alles is gericht op gemak en het ondersteunen bij een zo prettig en gezond mogelijk leven. 

 

Pantein Extra komt voort uit de kruisvereniging. Het bevorderen van gezondheid en het stimuleren van welbevinden van inwoners in de regio stond daar centraal. Dat is na al die jaren nog steeds zo. We luisteren naar wat u belangrijk vindt en wat u nodig heeft. We zoeken met u naar een passende oplossing, zodat u zich zo beter thuis kan redden en u zelf grip houdt op het regelen van praktische zaken. 

 

De voordelen op een rij:

  • U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar goede dienstverleners om u te helpen.
  • Met één telefoontje regelt u diensten.
  • We hebben betrouwbare leveranciers voor u geselecteerd: Pantein Extra checkt diploma’s, ervaring, referenties van dienstverleners. Zo weten we wie er bij u thuis komt.
  • Al onze dienstverleners hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), afgegeven door het ministerie.
  • U maakt zelf afspraken met de dienstverlener, die vervolgens bij u aan huis komt.
  • Aantrekkelijke kortingen op veel diensten.
  • Korting op zorgverzekering van CZ en VGZ. 

 

 

Uw huishouden is al lid van Pantein Extra voor 21,95 euro per jaar. De diensten zijn niet gratis. U betaalt een gangbaar tarief voor professionele dienstverlening. Wel krijgt u bij verschillende diensten korting op het tarief. 

Lid worden van Pantein Extra

Pantein Extra is onderdeel van Pantein

Pantein biedt alle vormen van zorg, aan jong aan oud, aan huis, in het zorgcentrum of ziekenhuis.  
Kijk voor meer informatie op www.pantein.nl