Regio: Bernheze, Boekel, Landerd, Uden en Veghel

Uw dienstverlener

Mijn naam is Margreet Schouten. Ik heb als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen gewerkt, de laatste jaren op een revalidatie afdeling voor ouderen. Hier ben ik me bewust geworden van de knelpunten van de participatiesamenleving. De berichten over bezuinigingen in de zorg, ouderen die langer zelfstandig thuis wonen, toenemende dementie en familieleden die worstelen met de combinatie mantelzorg en eigen werk en de signalen van toenemende eenzaamheid gaan mij aan het hart. Zo ontstond het idee voor Marlena voor Ouderen.

 

Met Marlena kan ik ouderen de aandacht geven die ze verdienen! U kunt bij mij terecht voor individuele ondersteuning, begeleiding en gezelschap op maat. Ik draag een steentje bij aan het welzijn van ouderen en/of mantelzorgers. Ik kom bij u op bezoek of ga er met u op uit voor leuke, maar soms ook noodzakelijke en/of ondersteunende activiteiten. Ook als u in een verzorgingshuis woont kunt u gebruik maken van mijn diensten. Marlena voor Ouderen biedt geen medische diensten.

 

Marlena voor ouderen biedt ondersteuning bij:

  • Behoefte aan gezelschap, een luisterend oor of een helpende hand
  • Hulp bij langer zelfstandig thuis wonen! (bijvoorbeeld bewegen, geheugentraining, dagstructuur, boodschappen etc.)
  • Tijdelijke ondersteuning na een ziekenhuisopname of revalidatietraject
  • Sociale activiteiten: wandelen, familiebezoek, dierentuin, tuincentrum, museum, theater etc.
  • Begeleiden incl. vervoer, bijvoorbeeld bij dokters- of ziekenhuisbezoek
  • Vervanging van mantelzorg (kan ook tijdelijk, bijvoorbeeld tijdens de vakantie)

 

Beschikt u over een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Dan kunt u deze inzetten voor mijn dienstverlening. Vragen hierover: bel of e-mail gerust.

Regio

Marlena voor ouderen is werkzaam in: Boekel, Erp, Heesch, Mariaheide, Nistelrode, Odiliapeel, Reek, Schaijk, Uden, Veghel, Volkel, Vorstenbosch en Zeeland

Prijs

Het uurtarief van Marlena voor Ouderen is € 24,00.

Dit bedrag is inclusief BTW en 10% ledenkorting. Buiten kantoortijden geld een toeslag. Er wordt € 0,19 per km. vergoeding gevraagd. 


Kosten voor parkeerkaarten, uitjes, entreekaartjes en consumpties worden apart doorberekend.

 

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

AanvragenOf bel naar 0485-845454