Vorige pagina

Pedicure

Met een regelmatig bezoek van de pedicure kunt u veel pijnklachten aan uw voeten voorkomen of verhelpen en houdt u uw voeten verzorgd. Pantein Extra werkt samen met erkende pedicures die bij u aan huis komen.

  • Vakkundig
  • Ambulant
  • Professioneel

De pedicurebehandelingen

U kunt bij Pantein Extra terecht voor verschillende behandelingen. Wij werken samen met zowel medisch als niet-medisch pedicures. Heeft u gezondheidsklachten die van invloed zijn op de behandeling zoals reuma of diabetes? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken met een medisch pedicure. Een medisch pedicure is aanvullend opgeleid en heeft daardoor de medische kennis die nodig is bij het behandelen van voeten met een verhoogd risico op problemen.

Zoekt u geen medische pedicure, maar wilt u klachten voorkomen of heeft u last van bijvoorbeeld een likdoorn of eelt? Dan verwijzen wij u graag naar een niet-medisch pedicure, ook zij hebben een goede opleiding en voldoende kennis van zaken om uw voeten goed te verzorgen.

Vakkundige pedicures

Een groot deel van de pedicures waar Pantein Extra mee samenwerkt, staat in het ‘KwaliteitsRegister voor Pedicures’ (KRP) van Pro-CERT en/of is lid van Provoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. De pedicures die u via Pantein Extra kunt inschakelen, leveren allemaal hoge service en verzorgen uw voeten hygiënisch en professioneel.

Voordelen op een rij

  • Pedicure bij u aan huis
  • Vakkundig en professioneel
  • Medisch en niet-medische pedicurebehandelingen
  • Goede service en kwaliteit

Pedicure via Pantein Extra regelen

De pedicureservice is beschikbaar voor leden van Pantein Extra. Aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina met uw lidmaatschapsgegevens van Pantein Extra. Heeft u nog vragen over deze service? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Indien u een pedicure wilt regelen voor iemand anders, maak dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

Pantein Extra werkt samen met zowel basispedicures als medisch pedicures. Medisch pedicures behandelen met name mensen met diabetische en/of reumatische voeten. Heeft u behoefte aan een medisch pedicure? Dan kunt u dit hieronder aangeven.
Voeten

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54