Vorige pagina

Opticien

Als uw bril aan vervanging toe is of uw zicht vermindert, dan is het tijd voor een bezoek aan de opticien. Nog prettiger is het als de opticien een bezoek aan รบ brengt. Het lidmaatschap van Pantein Extra maakt dit mogelijk.

Opticien Aan Huis
  • Deskundig
  • Gemakkelijk
  • Professioneel

Oogmeting aan huis

De opticien van Pantein Extra komt bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving wanneer het u uitkomt. Zo kan hij of zij in alle rust een goede oogmeting doen en hoeft u de deur niet uit. Deze oogmeting is net zo goed als een meting in de winkel. Wij werken altijd met ervaren en vakkundige opticiens.

De opticien bespreekt bij het huisbezoek eerst met u waarom u een oogmeting wilt laten uitvoeren, wat uw klachten zijn en wanneer u moeite heeft met zien. Vervolgens zal hij een oogdrukmeting en een oogmeting bij u doen. Als het nodig is dan kan hij u voor verder onderzoek adviseren een afspraak te maken bij de huisarts of oogarts.

Wilt u aansluitend aan de oogmeting een nieuwe bril en/of glazen aanschaffen? Dat kan, de opticien brengt een ruim assortiment van ongeveer 150 monturen mee in verschillende stijlen en prijsklassen. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe glazen in uw oude, maar nog goede, montuur te laten plaatsen.

Na ongeveer drie weken is uw bril klaar en neemt de opticien contact met u op voor een afspraak. De opticien komt de bril dan bij u thuis afpassen.

Korting op uw bril

Met uw lidmaatschap van Pantein Extra kunt u profiteren van een professionele en vakkundige opticien aan huis. Daarnaast krijgt u korting op de adviesprijs bij aanschaf van een montuur en/of brillenglazen. De oogmeting zelf, het deskundig advies en eventuele kleine reparaties of bijstellingen van de bril worden gratis uitgevoerd door onze opticien aan huis.

De voordelen op een rij:

  • Professioneel en betrouwbaar
  • 15% korting op de adviesprijs bij aanschaf van een montuur en/of brillenglazen
  • Kleine reparaties en bijstellen van de bril worden kosteloos uitgevoerd
  • 15% korting op materiaalkosten bij reparaties
  • Gratis oogmeting en deskundig advies bij u thuis
  • Geen voorrijkosten

Opticien aan huis regelen via Pantein Extra

Wilt u meer informatie over onze opticiens of een afspraak maken? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Wilt u een opticien aan huis regelen voor iemand anders? Maak dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens