Vorige pagina

Verhuisservice

Gaat u verhuizen? Dat brengt altijd veel werk met zich mee. Er komt veel op u af en u moet veel regelen. De verhuisservice van Pantein Extra kan dan een uitkomst voor u zijn. Voor de erkende verhuisbedrijven waar wij mee samenwerken is verhuizen dagelijkse kost. Zij weten dat verhuizen meer is dan uw spullen van A naar B brengen en begeleiden u daar waar nodig. Daardoor weet u zeker dat alles rondom uw verhuizing in goede handen is.

Verhuisservice Mondial
  • Ontzorging
  • Gemakkelijk
  • Voordeel

Verhuizen zonder zorgen

Een verhuizing moet vaak binnen een korte periode plaatsvinden. Niet alles kan misschien mee als u bijvoorbeeld kleiner gaat wonen. Het uitkiezen van spullen die wel of niet meeverhuizen en de herinneringen aan uw oude woning roepen naast praktische vragen ook vaak emoties op. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat er veel op u afkomt. De medewerkers van onze verhuisservice begrijpen dat maar al te goed. Zij houden hier rekening mee, ontlasten u zoveel mogelijk en denken met u mee in oplossingen.

Naast het verhuizen van uw spullen kunnen zij ook bijkomende zaken voor u regelen zoals het (tijdelijk) opslaan van spullen, uit en in elkaar halen van meubels, administratieve ondersteuning en het in- en uitpakken van uw spullen. Altijd op maat, naar uw wens en behoefte en met een vrijblijvende prijsopgave vooraf zodat u achteraf niet voor (financiƫle) verrassingen komt te staan.

Verhuizen met korting

Als lid van Pantein Extra kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice met een ledenvoordeel. Leden van Pantein Extra ontvangen 15 procent korting op de tarieven van de verhuisservice. Nog geen lid van Pantein Extra? Kijk dan op de pagina lid worden.

De voordelen op een rij:

  • Verhuizen zonder zorgen
  • Betrouwbaar en professioneel
  • 15% korting voor Pantein Extra-leden
  • Uw spullen in goede handen

Verhuisservice regelen via Pantein Extra

Gaat u verhuizen? Pantein Extra helpt u graag met haar verhuisservice zodat u zorgeloos van uw oude woning naar uw nieuwe woning kunt verhuizen. Als u meer informatie wilt over onze verhuisservice kunt u het aanvraagformulier hieronder invullen. U kunt ons ook bellen op 0485-84 54 54. Als u de verhuisservice wilt regelen voor iemand anders, maak dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

Verhuizers met dozen

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54