Vorige pagina

Voordeelplein

Op het Pantein Extra Voordeelplein profiteert u van kortingen op de leukste uitjes en producten. Bestel online museumtickets met korting of kaartjes voor een theatervoorstelling, De korting kan oplopen tot wel 70 procent!

Vrouw Achter Stuur

Veel voordeel, veel mogelijkheden

Het Voordeelplein is ideaal als u leuke inspiratie zoekt voor een dagje weg of een leuk uitje. Maar ook activiteiten in de buurt of handige producten voor thuis vindt u in het aanbod. Tussen de aanbiedingen vindt u onder andere gratis producten, korting op musea, theatervoorstellingen, wellness, sporten, hotelovernachtingen, restaurants, e-books, gezonde maaltijden, workshops en nog veel meer. Voor het Voordeelplein werkt Pantein Extra samen met onze partner Touch Promotions.

Hoe ontvangt u voordeel?

Het Pantein Extra Voordeelplein staat boordevol kortingen en elk seizoen worden nieuwe acties toegevoegd. Het is een aanvulling op het reeds bestaande voordeelpakket van Pantein Extra. De tickets en producten zijn aanbiedingen voor leden van Pantein Extra.

  1. Als lid van Pantein Extra kun u zich registreren met een eenmalige activatiecode. Deze code kunt aanvragen via het formulier onderaan deze pagina of door te bellen naar Pantein Extra.
  2. U ontvangt uw unieke code via de mail op het door u opgegeven e-mailadres.
  3. Ga na ontvangst van de activatiecode naar het Pantein Extra Voordeelplein
  4. Klik op ‘Verzilver uw code’ en maak een account aan
  5. Zodra u ingelogd bent, heeft u toegang tot het volledige aanbod
  6. De kaartjes, bonnen of producten die u bestelt zijn niet naamsgebonden. U kunt meerdere kaarten per bestelling afnemen.

Let op: Wanneer u iets besteld op het Pantein Extra Voordeelplein, doet u dit bij Touch Promotions, niet bij Pantein Extra. Ook gegevens die u invult op het Pantein Extra Voordeelplein worden beheerd door Touch Promotions. Zij gebruiken uw gegevens alleen om bestellingen te verwerken (reclame maken of uw gegevens delen met derden is niet toegestaan).

Naar het voordeelplein

Aanvraagformulier Voordeelplein-code

Wilt u meer informatie ontvangen over het Pantein Extra Voordeelplein of een activatiecode ontvangen?

Pantein Extra helpt u graag verder, vul het contactformulier hieronder in en wij nemen uw aanvraag in behandeling. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0485-845454.

Indien u een afspraak wilt maken voor iemand anders, maakt u dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54