Vorige pagina

Glazenwasser

Houdt u van gemak of kunt u zelf niet meer de ramen wassen? De glazenwassers van Pantein Extra zorgen ervoor dat u kunt genieten van een schoon en helder zicht. Dat scheelt u tijd en het voorkomt dat u onnodig de ladder op moet om de ramen te zemen.

Glazenwassers aan het werk
  • Professioneel
  • Gemakkelijk
  • Betrouwbaar

Glazenwasser aan huis

Het fijne van de glazenwasservice van Pantein Extra is het gemak en de tijdsbesparing die het u oplevert. U bent niet verplicht om een abonnement af te nemen of een vaste afname af te spreken met de glazenwasser. De glazenwasser komt langs op uw verzoek.

Ramen laten wassen

Naast het wassen van de ramen van uw woning, kunt u bij veel aanbieders ook terecht voor het schoonmaken van uw zonnepanelen, lichtkoepels en veranda. Pantein Extra maakt gebruik van een netwerk van betrouwbare en professionele glazenwassers die u graag helpen met het schoonmaken van uw ramen.

De glazenwasser bespreekt met u de wensen en kan op basis daarvan vrijblijvend een offerte voor u maken mét ledenkorting. Spreekt de offerte u aan, dan wordt een afspraak ingepland en gaan zij voor u aan de slag.

De voordelen op een rij:

  • Incidenteel of regelmatig, abonnement niet verplicht
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Tijdbesparend en gemakkelijk
  • Korting op de tarieven met uw lidmaatschap

Glazenwasservice regelen via Pantein Extra

Wilt u graag uw ramen laten wassen? Pantein Extra helpt u graag verder. Wij vinden altijd wel een glazenwasser die u goed van dienst kan zijn.

Wilt u meer informatie over onze glazenwasservice? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Indien u een glazenwasser wilt regelen voor iemand anders, maakt u dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54