Vorige pagina

Voetreflexmassage

Bij een voetreflexmassage wordt er druk uitgeoefend op verschillende punten van uw voetzolen. Deze massage werkt rustgevend en stressverlagend. Pantein Extra bemiddelt tussen haar leden en de aangesloten voetreflextherapeuten.

Voetreflexmasseur Angy van der Lee
  • Ondersteuning
  • Ontspanning
  • Professioneel

Hoe werkt een voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage bevordert de doorbloeding van het lichaam. Daardoor kunnen afvalstoffen bijvoorbeeld sneller worden afgevoerd. De reflexzones van de voeten worden gemasseerd en daardoor worden alle corresponderende lichaamsdelen gestimuleerd of gekalmeerd.

Ontspanning en ondersteuning

Een voetzoolreflexmassage heeft een ontspannende en stress-verminderende werking op het lichaam. Tegelijkertijd kan deze voetreflexmassage ook dienen als ondersteuning van het herstel bij een aandoening, ziekte of beperking.

Pantein Extra werkt uitsluitend samen met professionele voetreflextherapeuten. Als u aanvullend verzekerd bent, krijgt u de behandeling mogelijk vergoed. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

De voordelen op een rij:

  • Ontspanning van het lichaam
  • Ondersteuning bij herstel
  • Professionele specialisten
  • Soms vergoeding via de aanvullende zorgverzekering

Voetreflexmassage regelen via Pantein Extra

Wilt u ontdekken of een voetreflexmassage iets voor u is? Pantein Extra helpt u graag verder. Als u meer informatie wilt over voetreflexmassage of een afspraak wilt maken, kunt u het aanvraagformulier hieronder invullen. Indien u een voetreflexmassage wilt regelen voor iemand anders, maakt u dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u een aanvraag doet.

Contactgegevens

Medewerkster Pantein Extra aan de telefoon

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54