Samen bewegen en recreatief zwemmen

Regelmatig sporten en bewegen helpt u om fit te blijven en is goed voor uw algehele gezondheid. Het geeft energie en wanneer u in groepsverband sport draagt het ook bij aan uw sociale contacten. 

 

Pantein Extra ondersteunt en stimuleert haar leden graag in de behoefte aan sportieve uitdagingen, plezier maken met elkaar of rustig te ontspannen. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met Optisport, Yask en Laco vestigingen over een ledenvoordeel voor onze leden. 

Zo kunt u voordelig zwemmen, sporten en in enkele vestigingen zelfs leuke acitiviteiten ondernemen. Voor meer informatie klikt u op uw woonplaats in het overzicht hieronder of neemt u contact op met Pantein Extra via telefoonnummer 0485- 84 54 54 of via e-mail; extra@pantein.nl.

Voor wie?

Leden van Pantein Extra ontvangen een ledenvoordeel bij geselecteerde vestigingen van Laco, Yask en Optisport op vertoon van hun ledenpas. Meer informatie

Wilt u meer informatie bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.