Elektroworld

Electroworld is een landelijk bekende aanbieder van wit en bruingoed. Naast advies en verkoop zijn zij u ook graag van dienst bij de reparatie en installatie van uw wit en bruingoed.

 

Via Pantein Extra kunt u met een ledenvoordeel gebruik maken van de reparatieservice van een aantal Electroworld vestigingen in ons werkgebied. Alle electroworld winkels waar wij mee samenwerken zijn van zelfstandige ondernemers, zitten lokaal bij u in de buurt en hebben passie voor hun werk.

Ledenvoordeel

Leden van Pantein Extra ontvangen 10% korting op de voorrijkosten en service binnen 24 uur. 

Regio

Pantein Extra heeft een samenwerking met 4 Electroworld vestigingen in ons werkgebied in Boxmeer, Oss, Sint Oedenrode en Schijndel. 

 

Electroworld Boxmeer

Electroworld Oss:

Jan Berkvens Electroworld is al sinds 1920 hét adres voor al uw elektronische apparatuur en daarmee een begrip in de regio wanneer het gaat om service en advies. Naast de eigen reparatieservice staan zij ook graag voor u klaar in de winkel waar zij onder andere TV’s , wasmachines, klein huishoudelijke apparatuur, routers, laptops en inbouwapparatuur verkopen.

Electroworld Oss b.v. is al 70 jaar een begrip in de regio. Het team dat bestaat uit 6 personen is u heel graag van dienst voor de verkoop, installatie en reparatie van witgoed, bruingoed en airco's.

Naast de wit- en bruingoed reparatie kunt u bij Elektroworld Oss ook terecht voor de aankoop, installatie en reparatie van computers en randapparatuur. Zij zijn namelijk erkend Vobis dealter. 

 

Electroworld Roxs Sint Oedenrode

Electroworld Schijndel:

 

Roxs Electro bestaat al vanaf 1921 en is sinds die tijd gevestigd aan de Borchmolendijk 9 in Sint-Oedenrode. De huidige eigenaren Tonnie en Marian Heijmans, staan samen met hun personeel voor u klaar met goed en eerlijk advies. Service is voor hen erg belangrijk, zoals zij zelf zeggen; ‘Wij hanteren niet altijd de laagste prijs, maar gaan uit van de beste service’. Met hun eigen technische dienst, die reparaties zoveel mogelijk bij u thuis verricht kunnen zij u snel en vakkundig helpen bij problemen met uw wit- en bruin goed.

 

Bij Electro World Schijndel staat u als klant nog echt centraal. Met de eigen installatie, bezorg en reparatieservice zorgen zij dat u snel en vakkundig geholpen wordt en (weer) zorgeloos gebruik kunt maken en kunt genieten van al uw apparatuur in huis. Voor aankoopadvies bent u van harte welkom in hun winkel waar zij uw wensen vertalen naar de juiste keuze van apparaten en uitleg geven hierover. De eigen persoonlijke bezorgdienst zorgt na aankoop van apparatuur voor de installatie zodat zorgeloos en met plezier van uw aankoop kunt genieten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de witgoedservice, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

aanvragen