Gezonde maaltijden aan huis

Gezond eten maar toch niet zelf hoeven koken. Via Pantein Extra kunt u met korting gezonde maaltijden van apetito bestellen. U heeft keuze uit meer dan 130 vriesverse maaltijden.


Apetito biedt u een uitgebreid assortiment aan, van traditonele hollandse kost tot internationale gerechten of vegetarische menu's. Ook wanneer u gebonden bent aan een dieet of voedingsgewoonte is apetito de juiste keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde maaltijden.

 Voor wie

Leden van Pantein Extra krijgen 10% korting op de maaltijden. Ook niet-leden kunnen de gids aanvragen. Een indicatie is niet nodig. Bent u nog geen lid? Kijk dan op de pagina lid worden.

 

U heeft keuze uit meer dan 130 vriesverse maaltijden. De maaltijden zijn te bestellen vanaf 7 stuks en worden op een vaste leverdag door een vaste chauffeur van apetito bij u thuis bezorgd.

 

Ideaal als u:

  • Niet elke dag op hetzelfde tijdstip wilt eten. U kunt de maaltijd nuttigen op ieder gewenst tijdstip.
  • Niet elke dag gebruik wilt maken van een maaltijdvoorziening. De diepvriesmaaltijden zijn een jaar houdbaar in de diepvries.
  • Voorkeur heeft voor een ruime keuze (meer dan 130 maaltijden).
  • Online  of uit een papieren gids wilt bestellen.
  • Vanwege een dieet aangepaste maaltijden nodig hebt, er is een ruime keuze in bijvoorbeeld natriumbeperkte, gluten- of lactosevrije maaltijden en apetito heeft een aparte gids voor gepureerde maaltijden.

Waar

De maaltijdservice is beschikbaar in het gehele werkgebied van Pantein Extra: regio Cuijk, Boxmeer, Gennep, Oss, Veghel en Uden.

Prijs

  Niet-Leden Leden
Hoofdgerecht                     vanaf   6,23   vanaf  5,61
     
     
Proefdoos ( 5 stuks)          19,95          19,95 

 

 

 

 

 

 

 

Een bestelling dient altijd minimaal 7 maaltijden of één dinerdoos te bevatten met uitzondering van de proefdoos, deze bevat 5 maaltijden. De proefdoos is per adres eenmalig te bestellen.

Proberen

Wilt u eerst een keer proeven? Het is mogelijk om een proefpakket te bestellen met 5 geselecteerde maaltijden. U heeft daarbij de keuze uit een proefpakket met standaard, natriumarme en glutenvrije maaltijden. Een proefpakket aanvragen? Klik hier.

 

Heeft u andere dieetwensen en wilt u graag een keer kennismaken met de maaltijden van apetito? Neem dan contact op met de klantenservice van apetito via 0800-023 29 75 om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie over apetito

U kunt hier: 

Direct de maaltijdgids aanvragen

 

Wilt u eerst meer informatie over de maaltijdservice, bel dan met 0485-845454 of vul het contactformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.