Vorige pagina

Voordeelplein

Op het Pantein Extra Voordeelplein profiteert u van kortingen op de leukste uitjes en producten. Bestel online museumtickets met korting of kaartjes voor een theatervoorstelling, De korting kan oplopen tot wel 70 procent!

Vrouw Achter Stuur

Veel voordeel, veel mogelijkheden

Het Voordeelplein is ideaal als u leuke inspiratie zoekt voor een dagje weg of een leuk uitje. Maar ook activiteiten in de buurt of handige producten voor thuis vindt u in het aanbod. Tussen de aanbiedingen vindt u onder andere gratis producten, korting op musea, theatervoorstellingen, wellness, sporten, hotelovernachtingen, restaurants, e-books, gezonde maaltijden, workshops en nog veel meer. Voor het Voordeelplein werkt Pantein Extra samen met onze partner Touch Promotions.

Hoe ontvangt u voordeel?

Het Pantein Extra Voordeelplein staat boordevol kortingen en elk seizoen worden nieuwe acties toegevoegd. Het is een aanvulling op het reeds bestaande voordeelpakket van Pantein Extra. De tickets en producten zijn aanbiedingen voor leden van Pantein Extra.

  1. Ga naar het Pantein Extra Voordeelplein
  2. U maakt uw account aan met behulp van uw lidnummer, voorafgaand door PANTEIN-, bijvoorbeeld PANTEIN-1234567.
  3. Zodra u ingelogd bent, heeft u toegang tot het volledige aanbod
  4. De kaartjes, bonnen of producten die u bestelt zijn niet naamsgebonden. U kunt meerdere kaarten per bestelling afnemen.

Let op: Wanneer u iets besteld op het Pantein Extra Voordeelplein, doet u dit bij Touch Promotions, niet bij Pantein Extra. Ook gegevens die u invult op het Pantein Extra Voordeelplein worden beheerd door Touch Promotions. Zij gebruiken uw gegevens alleen om bestellingen te verwerken (reclame maken of uw gegevens delen met derden is niet toegestaan).

Naar het voordeelplein