Begeleid theaterbezoek

'Vier het Leven' is een landelijke, ambitieuze en sociale onderneming. Zij begeleiden, al meer dan twaalf jaar, 65+’ers naar de film, een concert of theatervoorstelling.

 

Een mooie voorstelling in het theater is een beleving. Je waant je even in een andere wereld en dat is genieten. Vrijwilligers van stichting ‘Vier het Leven’ nemen ouderen graag een avond mee uit. Van vervoer tot een drankje, alles wordt door hen geregeld. 

Programma 2020/2021

Voor de rest van het seizoen is het programma nog onduidelijk, in verband met de Corona-uitbraak.

Zodra wij meer informatie hebben over volgende mogelijke voorstellingen zullen wij u hierover informeren en het programma ook hier publiceren. Heeft u al voorstellingen geboekt? Stichting Vier het Leven neemt met alle deelnemers contact op om u te informeren over de mogelijkheden van annuleren en eventueel verplaatsen van geplande voorstellingen. 

Voor wie?

'Vier het Leven' is momenteel beschikbaar voor leden van Pantein Extra woonachtig in regio Oss, Uden, Veghel, Cuijk en Boxmeer. Bent u nog geen lid? Kijk op de pagina lid worden.

Prijzen

Prijzen zijn opgebouwd uit de prijs voor uw kaartje en een toeslag van  €15,-.

 

Deze toeslag is onder andere voor twee consumpties en de kosten van de begeleiding voor parkeren, garderobe en overige kosten. De kaartjes voor de vrijwilligers worden gesponsord. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een avondje uit met 'Vier het Leven', bel dan met 0485-84 54 54 of vul het aanvraagformulier op de website.

 

 

Prijzen en data zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid, wijzigingen en typfouten.

  Of bel naar 0485-845454