Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. 

Organisatie

'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Voor wie

'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Reisaanbod winter 2021/2022

Vanwege de lockdown zijn de activiteiten tot 14 januari afgelast.

3-daagse reis naar Landhotel Diever, 26-28 februari 2022

Enkele dagen heerlijk ontspannen in Drenthe. Het 17 kamers tellende Landhotel Diever is rolstoelvriendelijk en biedt gezelligheid en warmte. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel.

 

Het hotel ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is gevestigd in een gerenoveerde boerderij. De carnavalsdagen zullen hier gezellig zijn wanneer we samen eten, drinken, buurten en uitstapjes maken.

 

Voor de geplande excursies houden we rekening met de weersomstandigheden van deze tijd. We zullen 3 excursies maken, elke dag één. We bezoeken o.a. de bloemrijke en overdekte Orchideënhoeve, het Drents Museum en u gaat genieten van een overheerlijke hightea.

 

  • 2-persoonskamer € 725,- per persoon met PE korting € 690,-
  • 1-persoonskamer  € 795,- per persoon met PE korting € 755,-

 

Toeslag rolstoelbus € 50,- per persoon, verblijf op basis van volpension en inclusief de excursies. Bijkomende kosten zijn slechts de consumpties bij het diner.

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.