Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. Om die reden hebben wij in 2019 het aanbod uitgebreid met (korte) reizen met zorg via 'Goeie Reis!'. 

Goeie Reis! gaat weer starten

Vorig jaar is iedereen overvallen door een pandemie die de hele wereld in haar greep houdt en veel impact had en nog steeds heeft op ons “normale” leven.

Inmiddels gaan we langzaam het gewone leven weer oppakken, iedereen op zijn/haar eigen manier.

 

Nu de corona-maatregelen langzaam versoepelen pakken we de draad rustig aan weer op. Uiteraard is er altijd het voorbehoud van regelgeving vanuit de overheid en van de adviezen vanuit het RIVM waar Goeie Reis! zich aan zal houden.

 

We gaan graag weer op pad, maar willen daarbij zowel gasten als vrijwilligers beschermen. Alle richtlijnen van overheid en RIVM zullen daarom gehandhaafd worden en alle reizen zijn dan ook onder voorbehoud van de actuele situatie rondom Covid-19.

Aanbod voorjaar 2021

Vier dagen op de Veluwe 4-7 juli

U verblijft in Hotel Spelderholt in Beekbergen, gelegen op een landgoed in de schitterende natuur van de Veluwe. Dit 3-sterren hotel is modern ingericht en onderdeel van Stichting Parc Spelderholt. Het hotel is goed toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over aangepaste mindervaliden kamers. In het hotel werken jongeren met een verstandelijke beperking onder begeleiding van professionals, om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. De bestemming ligt ideaal voor het maken van uitstapjes.

 

Deze reis is inclusief 4 excursies, onder andere bezoek Apenheul en Natuurpark Hoge Veluwe en vervoer van en naar huis.

 

Ledenprijs 2-persoonskamer € 950,00 p.p. / niet-ledenprijs €995,00 p.p.
Ledenprijs 1-persoonskamer €1050,00 p.p. / niet-ledenprijs € 1095,00 p.p.

Voor wie

'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Organisatie

'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.