Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. Om die reden hebben wij in 2019 het aanbod uitgebreid met (korte) reizen met zorg via 'Goeie Reis!'. 

Goeie Reis! gaat weer starten

Eind februari is iedereen overvallen door een pandemie die in de hele wereld in haar greep hield en veel impact had en nog steeds heeft op ons “normale” leven.

Inmiddels gaan we langzaam het gewone leven weer oppakken, iedereen op zijn/haar eigen manier.

De geplande dagtochten en reizen van Goeie Reis! gingen in maart, april, mei en juni van dit jaar NIET door.

 

Nu de corona-maatregelen langzaam versoepelen pakken zij de draad rustig aan weer op. Uiteraard is er altijd het voorbehoud van regelgeving vanuit de overheid en van de adviezen vanuit het RIVM waar Goeie Reis! zich aan zal houden.

 

Zij gaan graag weer op pad maar willen daarbij zowel gasten als vrijwilligers beschermen. Alle geldender richtlijnen van overheid en RIVM zullen daarom gehandhaafd worden en alle reizen zijn dan ook onder voorbehoud van de actuele situatie rondom Covid-19.

Voor wie

'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Organisatie

'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.