Proclaimer

Pantein Extra is verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Niks aan de inhoud van deze website (zoals tekst als afbeeldingen) mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pantein Extra door derden worden gebruikt. 

 

Aan alle pagina's van deze website is de grootst mogelijke aandacht besteed. Hierbij staat voorop dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker relevant moet zijn. Desondanks kan het voorkomen dat internetpagina's onjuiste of onvolledige informatie bevatten. Komt u fouten of verouderde informatie tegen of heeft u suggesties voor verbeteringen dan wordt uw reactie bijzonder op prijs gesteld. Hiervoor kunt u mailen naar extra@pantein.nl. Binnen twee werkdagen behandelen wij uw melding en ondernemen eventueel actie.

 

De informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Privacy

Service-organisatie Extra verzamelt via deze site geen namen of andere gegevens die iets zeggen over uw identiteit. Statistische gegevens worden wel verzameld, maar deze zijn nooit herleidbaar tot individuele personen. Extra gebruikt deze gegevens om de website aan te passen aan de wensen en verwachtingen van de gebruikers. U kunt deze website dus anoniem raadplegen. U kunt op deze website formulieren invullen. Uw persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze verstrekt heeft.
Als u deze website bezoekt, plaatst het systeem automatisch een 'cookie' op uw computer. Dit is een bestandje met een willekeurige letter- en cijfercombinatie. Hierin staan geen persoonsgegevens en het wordt niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt, dat alleen de gegevens worden gebruikt die u zelf actief achtergelaten heeft. Uiteraard worden deze niet aan derden ter beschikking gesteld. Ze worden ook niet voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor u ze heeft achtergelaten.

Snel naar...

 • Alle diensten

  Alle diensten van Pantein Extra op een rij.


  Lees verder
 • Direct lid worden

  Iedereen die lid is van Pantein Extra kan gebruik maken van het ruime aanbod van diensten aan huis, zoals een pedicure, glazenwasser, kapster, gezelschap of een maaltijdservice.


  Lees verder
 • Korting zorgverzekering

  Pantein Extra vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past.


  Lees verder
 • Ledenpanel

  Uw mening en ideeën zijn belangrijk voor Pantein Extra. Word ook lid van het ledenpanel. 


  Lees verder
 • Online nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van Extra?


  Lees verder

Volg ons

Twitter Pantein Zorggroep Facebook Pantein Zorggroep YouTube Pantein Zorggroep