Podotherapie Bremer

Een stukje wandelen, de hond uitlaten, winkelen; allemaal activiteiten die u doet zonder er bij na te denken. Niets is dan ook zo vervelend als pijn aan uw voeten, die van invloed is op al deze vanzelfsprekende activiteiten. U wilt toch ook weer genieten van deze dagelijkse bezigheden? Wij kunnen u hierbij helpen.

 

 Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij mens en klacht en met de juiste aandacht goed in kaart te brengen wat er nu werkelijk nodig is. Vooral bij (kwetsbare) ouderen moet zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven zo goed mogelijk gewaarborgd blijven. Zo kan er worden gezorgd voor een optimale en welverdiende ‘oude dag’.

Een behandeling is altijd maatwerk.

 

Er zijn veel verschillende soorten klachten en dus ook veel verschillende soorten behandelingen. Van een op maat gemaakte zool tot oefeningen of een orthese. De behandelingen zijn gericht op het behouden of verbeteren van de functionele beweeglijkheid van de voet.

Regio

Podotherapie Bremer is werkzaam in de regio Uden-Volkel-Odiliapeel-Boekel-Venhorst-Erp-Zeeland.

 

Specialisaties

  • Algemene podotherapie
  • Podotherapie bij diabetes
  • Podotherapie bij reuma
  • Podo-manuele therapie (mobiliserende en manipulerende technieken van voet en enkel)
  • Aanmeten en vervaardigen van (op maat gemaakte) podotherapeutische slippers en sloffen

Voor leden van Pantein Extra

U ontvangt als lid van Pantein extra 10% korting op de voorrijkosten bij een huisbezoek. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de podotherapeut aan huis, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.