Nieuw: Spreekuur Pantein Extra in Bibliotheek Madeleine

Publicatiedatum: Donderdag 8 juni 2017

Een medewerker van Pantein Extra verzorgt voortaan maandelijks een spreekuur in Bibliotheek Madeleine. Het eerste spreekuur van Pantein Extra in Bibliotheek Madeleine vindt plaats op dinsdag 20 juni 2017 van 10.30 – 11.30 uur.


Inwoners van gemeente Boxmeer zijn van harte welkom voor meer informatie en het stellen van vragen. Tot eind 2017 vindt het spreekuur iedere derde dinsdag van de maand plaats.  


Naast Pantein Extra houden ook het Steunpunt Mantelzorg, de ouderenverpleegkundige, cliëntenraad Madeleine/Orangerie en de wijkagent regelmatig spreekuur in de Bibliotheek van Madeleine. Meer info hierover is te vinden in het activiteitenoverzicht op https://www.thuiszorgpantein.nl/bibliotheek-madeleine


Over Bibliotheek Madeleine
In Bibliotheek Madeleine kunnen ouderen uit de buurt en mensen met een zorgvraag boeken lenen en kranten en tijdschriften lezen. Daarnaast is de bibliotheek de plek voor ontmoeting. Bezoekers kunnen via spreekuren informatie krijgen over diverse (zorggerelateerde) thema’s. Ook vinden er regelmatig verrassende activiteiten plaats.  

 

Adres: Bibliotheek Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer.