Maaltijden aan huis, mogelijk alternatieven

Publicatiedatum: 25 maart 2020

Kunt of wilt u op dit moment de deur niet uit of is uw vaste maaltijdservice tijdelijk niet beschikbaar? Apetito bezorgd ook nu aan huis.


Door de corona crisis hebben veel organisaties in onze regio de maaltijdbezorging (tijdelijk) stop moeten zetten. Wij merken bij Pantein Extra dat het voor veel mensen een uitdaging blijkt om in deze tijd dagelijks een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

 

Mogelijk biedt de maaltijdservice via Pantein Extra een oplossing. Apetito, de leverancier waar wij mee samenwerken blijft haar maaltijden bij u thuis bezorgen. Uit voorzorg voor u en de chauffeurs worden de maaltijden tijdelijk niet tot in de keuken bezorgd, maar tot aan de voordeur, tenzij dit écht niet anders kan om verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te voorkomen. 

 

Vanwege de snel toegenomen vraag is het productieproces bij apetito enigzins aangepast. Dit houdt in dat alle maaltijden in de gids op dit moment voor iedereen beschikbaar zijn. Soepen en desserts zijn mogelijk beperkter beschikbaar. 

 

Wij vinden toegang tot gezonde voeding erg belangrijk, de maaltijdservice via Pantein Extra is daarom beschikbaar voor iedereen, wel krijgen leden 10% korting op de maaltijden, soepen en desserts van apetito. 

Eerst een keer proberen? Klik hier om een proefpakket aan te vragen.

Meer informatie of  direct maaltijden aanvragen