Hulpmiddelenautomaat

Publicatiedatum: 1 maart 2019

24 uur per dag, 7 dagen per week hulpmiddelen lenen, kopen of huren vanaf nu mogelijk dankzij de hulpmiddelenautomaat van Medicura.


Dankzij de hulpmiddelenautomaat die sinds kort in het Maasziekenhuis in Beugen staat, kunnen mensen 24 uur per dag, 7 dagen per week hulpmiddelen zoals onder andere krukken, rolstoelen of toiletverhogers lenen, huren of kopen. 

 

Medicura, specialist in de regio op het gebied van hulpmiddelen heeft deze automaat ontwikkeld zodat mensen niet langer afhankelijk zijn van openingstijden van winkels of uitleenpunten. 

 

De automaat is geplaatst in de hal van het Maasziekenhuis in Beugen. U kiest het artikel dat u nodig heeft en na het invullen van uw gegevens kunt u de spullen uit de automaat halen en meenemen. De eerste reacties van gebruikers zijn positief. 

 

Op dit moment is deze automaat de enige in zijn soort maar Medicura wil dit aanbod in de toekomst graag uitbreiden. 

 

Leden van Pantein Extra kunnen bij Medicura geselecteerde loophulpmiddelen zoals krukken, een rollator of rolstoel gratis lenen op vertoon van de ledenpas. Ook via de automaat door het invoeren van uw lidnummer. Daarnaast ontvangt u korting op huur en koop artikelen. 

 

Meer informatie over medicura en uw ledenvoordeel op de huur, koop of gratis uitleen van hulpmiddelen vind u hier