Extra maatregelen vanwege het coronavirus

Publicatiedatum: 20 maart 2020

 

Op dit moment is onze regio flink getroffen door de corona uitbraak. Dit heeft ook invloed op de dienstverlening van Pantein Extra. 


 

In verband met het coronavirus treft Pantein maatregelen om de kans op een besmetting van klanten en/of medewerkers te verkleinen. Pantein Extra volgt hierin het algemene beleid van Pantein.

 

Onze dienstverlening

Op dit moment kunt u nog steeds terecht bij Pantein Extra voor het aanvragen van diensten. Verschillende dienstverleners hebben aangegeven hun werkzaamheden tijdelijk te stoppen of te sluiten. Het is mogelijk dat uw afspraak nu niet door kan gaan of dat u nu geen nieuwe afspraak kunt maken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Gaat uw afspraak wel door, dan is het belangrijk dat u, en eventueel uw huisgenoten, geen verkoudheidsklachten en/of koorts hebben. Dit geldt ook voor de dienstverlener die bij u aan huis komt. Wij vragen iedereen om de richtlijnen van het RIVM te volgen en extra alert te zijn op hygiënisch werken.

 

Wilt u uw afspraak annuleren of twijfelt u of u de afspraak door wilt laten gaan? Neem dan telefonisch contact op via 0485-84 54 54.

 

Wat kunt u doen om verspreiding van het virus te voorkomen?

  • Was uw handen regelmatig, minimaal 20 seconden met zeep. Droog de handen met papieren handdoekjes.
  • Is handen wassen lastig? Gebruik dan desinfecterende handmiddelen (handalcohol).
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Schud geen handen.

 

Actuele informatie

Voor actuele informatie over het coronavirus, kunt u de website van het RIVM raadplegen. Op de website van de NOS leest u meer informatie over de actuele ontwikkelingen.

 

Vragen

Heeft u als klant of dienstverlener nog vragen, neem dan telefonisch contact op met Pantein Extra op 0485-84 54 54.