25 jarig bestaan

Publicatiedatum: 22 juni 2020

Pantein Extra bestaat 25 jaar! Dit vieren we graag met onze leden. Daarom ontvangen zij ons extra dikke 'Zomer Doe Boek' volgende week thuis in de brievenbus. 


2020 is een bijzonder jaar voor Pantein Extra, wij vieren ons jubileum maar zijn ook nog steeds in de ban van alle maatregelen rondom de Corona-uitbraak. Ondanks de roerige tijden waarin we verkeren willen we graag  stilstaan bij ons jubileum. We zijn trots op de ontwikkelingen die we doorgemaakt hebben en het aanbod wat er nu staat. Dat kunnen we niet zonder onze leden.

 

Om u te bedanken voor uw lidmaatschap maar ook om u een hart onder de riem te steken ontvangt u binnenkort ons 'Zomer Doe Boek' via de post. We hopen u hiermee een mooi "extraatje" aan te kunnen bieden.

 

Inmiddels is ons dienstenaanbod weer helemaal beschikbaar. Wel is het mogelijk dat de wachttijden iets langer zijn omdat zij aan het opstarten zijn na de lockdown van de afgelopen maanden en omdat zij ook hun werkwijze (deels) aan moesten passen. Alle dienstverleners volgen de richtlijnen van het RIVM. Bij het maken van een afpsraak wordt u hierover geinformeerd. 

 

Bent u nog geen lid? Ook voor nieuwe leden hebben wij een aantrekkelijke jubileumactie. Leden die zich per 1 juli 2020 aanmelden bij ons, betalen voor een lidmaatschap geen €21,95 maar slechts €9,95 en ontvangen ook ons 'Zomer Doe Boek'.

 

Bent u al lid en meldt iemand zich aan via u? Dan ontvangt het bestaande lid de dvd "Untouchables" en geldt voor het nieuwe lid bovenstaande aanbieding.