Mondzorg aan huis

Soms is het lastig om naar de tandarts te gaan, bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke beperking. Pantein Extra maakt de tandarts voor iedereen weer toegankelijk. 


Bent u lid van Pantein Extra dan kunt u thuis een eerste controle krijgen van een mondhygiëniste. Vervolgens bespreekt u samen de vervolgbehandeling. Kleine behandelingen kunnen bij u thuis worden gedaan. 

Uw tandarts

Pantein Extra werkt samen met organisatie Mondzorg voor Ouderen. Bij Mondzorg voor Ouderen werken tandartsen en medewerkers die er speciaal voor hebben gekozen om met ouderen te werken. Het team bestaat uit tandartsen gespecialiseerd in ouderenzorg, mondhygiënisten, protheticus en de (preventie)assistente.

Voor wie?

De controle aan huis is voor leden van Pantein Extra en uniek in Nederland. Bij het eerste bezoek ontvangt u een welkomstpakket.

Bent u nog geen lid? Kijk op de pagina lid worden.

Waar?

Mondzorg voor Ouderen heeft een praktijk in Oss, Cuijk en Sint Oedenrode. Verder bieden zij in het hele werkgebied van Pantein Extra mondzorg aan huis in hun mobiele praktijk.

Prijs

Bent u aanvullend verzekerd dan wordt uw behandeling gedeeltelijk of geheel betaald door uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan van tevoren contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om na te vragen wat er precies wordt vergoed. Als u aanvullend bent verzekerd, zal Mondzorg voor Ouderen de rekening direct naar uw zorgverzekeraar doorsturen.

 

Krijgt u een behandeling die niet valt onder uw aanvullende verzekering, dan moet u zelf de rekening aan Mondzorg voor Ouderen betalen.

 

Verzekeringspas
Leg voor de afspraak uw verzekeringspas klaar, de tandarts of mondhygiënist heeft deze gegevens nodig. 


WLZ zorg
Mondzorg aan huis is beschikbaar voor iedereen die thuis woont. Woont u in een zorginstelling en heeft u een indicatie voor WLZ zorg? Informeer dan bij uw zorgverleners naar de mogelijkheden van tandartszorg. 

 

De tarieven van Mondzorg voor Ouderen zijn wettelijk vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorg Autoriteit).

 Of bel naar 0485-845454