Maaltijden aan huis

Goede voeding draagt bij aan een betere lichamelijke conditie. Als u niet zelf kunt of wilt koken, biedt de maaltijdservice via Pantein Extra uitkomst.


Leden kunnen met korting gezonde maaltijden van apetito bestellen. Apetito biedt een heel uitgebreid assortiment, van traditonele hollandse kost tot internationale gerechten of vegetarische menu's.

 

Met directe ingang bezorgen de servicechauffeurs de maaltijden tot aan uw voordeur en niet meer in de keuken, tenzij het echt niet anders kan. Wij doen dit uit voorzorg voor u en onze medewerkers om verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te voorkomen. Hartelijk dank voor uw begrip.


Ook bij apetito komen momenteel veel vragen binnen over de bezorging van de maaltijden tijdens deze periode. Zij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

 

Diepvriesmaaltijden aan huis

U heeft keuze uit meer dan 130 vriesverse maaltijden. De maaltijden zijn te bestellen vanaf 7 stuks en worden op een vaste leverdag door een vaste chauffeur van apetito bij u thuis bezorgd.   

 

Ideaal als u:

 

  • niet elke dag op hetzelfde tijdstip wilt eten. U kunt de maaltijd nuttigen op ieder gewenst tijdstip
  • niet elke dag gebruik wilt maken van een maaltijdvoorziening. De diepvriesmaaltijden zijn een jaar houdbaar in de diepvries
  • voorkeur heeft voor een ruime keuze (meer dan 130 maaltijden)
  • online wilt bestellen
  • Vanwege een dieet aangepaste maaltijden nodig hebt, er is een ruime keuze in bijvoorbeeld natriumbeperkte, gluten- of lactosevrije maaltijden en apetito heeft een aparte gids voor gepureerde maaltijden.

Prijzen

  Niet-Leden Leden
Hoofdgerecht                     vanaf   5,49   vanaf   4,94
Maaltijddoos (7 stuks) vanaf 38,22 vanaf 34,40
     
Proefdoos ( 5 stuks)          19,95          19,95 

 

 

 

 

 

 

 

Een bestelling dient altijd minimaal 7 maaltijden of één dinerdoos te bevatten met uitzondering van de proefdoos, deze bevat 5 maaltijden. 

Voor wie?

Alleen leden van Pantein Extra krijgen op de maaltijden een exclusief ledenvoordeel van 10% op alle maaltijden.

 

Pantein Extra vindt toegang tot goede gezonde voeding echter voor iedereen belangrijk, de bestelgids is daarom ook door niet-leden aan te vragen.

 

Maakt u regelmatig gebruik en bent u nog geen lid? Met de ledenkorting is het lidmaatschap snel terugverdiend en kunt u naast deze korting ook gebruik maken van onze overige diensten.

 

Meer informatie over het lidmaatschap vindt u op de pagina lid worden.Of bel naar 0485-845454