Korting kasteeltuinen Arcen

KASTEELTUINEN ARCEN: een park om lief te hebben

Leden van Pantein Extra ontvangen bij Kasteeltuinen Arcen ook dit jaar weer 20% korting op de entreeprijs.

 

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel zijn meer dan 15 verschillende imposante tuinen aangelegd.

 

Regelmatig vinden er activiteiten plaats zoals evenementen, bloemenshows en exposities. Bovendien worden er dagelijks rondleidingen gegeven. Ook voor kinderen is Kasteeltuinen Arcen een bezoek waard! Ze ontdekken het park met een speurtocht, spelen een wedstrijdje midgetgolfen of vermaken zich op het speelstrand.

 

Toegangskaarten bestellen met ledenvoordeel

 

Ook de Kasteeltuinen Arcen hebben maatregelen moeten treffen vanwege de corona-uitbraak. Een van die maatregelen betekent dat u een bezoek vooraf moet reserveren. Dit geldt ook voor leden van Pantein Extra.

 

Om toch gebruik te kunnen maken va uw korting volgt u onderstaande werkwijze:

 

  • Kies in de ticketshop het gratis ‘dagticket kortingsactie’. Daarna kiest u een datum en tijdslot waarop u aan wilt komen.
  • Dit ticket plus uw ledenpas dienen beiden aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen getoond te worden.
  • Vervolgens betaald u uw entree aan de kassa. Dit betreft de reguliere entree minus het afgesproken kortingsbedrag.
  • Overige voorwaarden van de actie blijven gelijk. Denk aan het max. aantal bezoekers per pas en de geldigheidsduur van de actie.
  • Let op: Wanneer mensen geen ledenpas mee hebben, mogen ze geen gebruik maken van de korting. Ze kunnen aan de kassa dan een dagticket kopen voor het reguliere tarief. Onze kassamedewerkers hebben het recht om bij onjuist gebruik toegang te weigeren.

Corona maatregelen

De ruime opzet van Kasteeltuinen Arcen, in totaal 32 hectare, maakt het mogelijk om op een veilige en aangename manier te genieten van een dagje uit.

 

Uiteraard heeft Kasteeltuinen nog meer maatregelen getroffen om de verspreiding van corona tegen te gaan en een bezoek zowel voor u als voor medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Lees meer -->

Openingstijden

Het park is van 1 april t/m 1 november dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 

Voorwaarden

De korting geldt alleen op de reguliere entreeprijs en voor maximaal twee personen per ledenpas. 

De korting is niet te gebruiken i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen.

De korting is niet geldig tijdens avondopenstelling.

 

Informatie onder voorwaarden van (prijs)wijzigingen en typfouten.