Hulpmiddelen


Pantein Extra werkt samen met Medicura. Een ervaren leverancier van hulpmiddelen in de regio Noord-Brabant en Limburg. Klanten geven de service gemiddeld een 8.6 en 98% van de klanten beveelt Medicura aan. 


U kunt bij Medicura terecht voor de uitleen, huur en koop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, rollator, douchestoel of toiletverhoger. 

Ledenvoordeel

Leden van Pantein Extra kunnen op vertoon van de ledenpas 12 weken lang gratis loophulpmiddelen zoals krukken, een rollator, rolstoel of looprek lenen.  

Daarnaast profiteert u bij Medicura ook van 10% ledenkorting op koop of huur artikelen. 

Locatie

Medicura heeft een aantal zorgwinkels in de regio. De intentie is om dit aanbod in de toekomst uit te breiden. In de winkels vind u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en kunt u terecht voor vragen en advies. Ook de grotere artikelen zoals bedden en scootmobielen kunt u in de winkels bekijken. 

 

Bent u lid van Pantein Extra kunt u ook bij de automaat gebruik maken van uw ledenvoordeel zoals korting en de gratis uitleen van geselecteerde loophulpmiddelen door het invullen van uw lidnummer. 

Zorgwinkels

  • Oss: Plein Zwanenberg, gezondheidslaan 1F. Openingstijden; maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30, zaterdag gesloten.

  • Boxtel: Liduinahof 35, openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30, zaterdag van 09:30 tot 13:00

  • Den Bosch: Jeroen Bosch ziekenhuis, Henri Dunantstraat 1. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00]

  • Uden: Bernhoven Ziekenhuis,Nistelrodeseweg 10, Uden. 
    Openingstijden maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
    Zaterdag van 10.00-13.00

Hulpmiddelenautomaat

Naast de zorgwinkels heeft Medicura een uniek nieuw concept ontwikkeld. Sinds maart 2019 is het mogelijk om in het Maasziekenhuis Pantein hulpmiddelen te lenen, huren of kopen via de hulpmiddelenautomaat. Deze hulpmiddelenautomaat is geplaatst in de hal van het Maasziekenhuis in Beugen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. 

 

Bent u lid van Pantein Extra kunt u ook bij de automaat gebruik maken van uw ledenvoordeel zoals korting en de gratis uitleen van geselecteerde loophulpmiddelen door het invullen van uw lidnummer. 

Online

Via www.medicurazorgwinkel.nl kunt u ook artikelen met ledenkorting kopen. Voor deze korting vult u tijdens het bestelproces de kortingscode pantein10 en uw lidmaatschapsnummer in. 

Meer informatie

Voor meer informatie over openingstijden, het assortiment en persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Medicura via telefoonnummer 088-007 11 00. 

 

Via de nieuwsbrief van Pantein Extra en deze website houden wij u op de hoogte van nieuws en acties van Medicura. 

 

Wilt u meer informatie over Pantein Extra bel dan naar 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in.