Verzorgde dagtochten en reizen

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis!' organiseert al geruime tijd dagtochten en reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes, begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk. De groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Reizen najaar 2022

10 tot en met 14 oktober 2022; Herfstvakantie in Drenthe

Drenthe is in elk jaargetijde mooi!  Zeker in de herfst als de bomen langzaam verkleuren en de zon nog voor warme middagen kan zorgen.

Hotel Brinkzicht ligt tussen drie nationale parken in het Drentse dorpje Vledder. De omgeving kent talrijke interessante musea en in de prachtige natuurgebieden beleeft u de herfst op zijn mooist.

De kamers van dit hotel zijn comfortabel. Uw vakantiedagen starten met een uitgebreid ontbijtbuffet en de uitstekende keuken zorgt elke avond voor een heerlijk diner.                   

Tijdens uw 5 daagse verblijf in Drenthe maakt u elke dag een uitstapje. Zo gaat u onder andere varen op de Weerribben, geniet u van een hightea, bezoekt u het Valse Kunstmuseum, maakt u een tocht per huifkar en/of bezoek Karstenhoeve (wijzigingen voorbehouden)       

                           

  • 2-persoonskamer Ledenprijs Pantein Extra: € 995,00 Niet ledenprijs € 1050,00
  • 1-persoonskamer Pantein Extra: € 1065,00 Niet ledenprijs € 1125,00


Dagtochten najaar 2022

Dinsdag 1 november 2022; Winterse rondvaart "Nationaal Park de Brabantse Biesbosch"

"Nationaal Park de Brabantse Biesbosch" is tijdens alle seizoenen een bijzondere bestemming om te bezoeken. In de winter is dit gebied onder andere één van de mooiste plekken in Nederland om vogels te kijken, met een beetje geluk kunt u zelfs de grootste roofvogel van ons land, de zeearend, bewonderen.  

 

Deze dag start met koffie en Apfelstrudel,  waarna rond het middaguur een uitgebreid Stamppotbuffet geserveerd wordt.

 

Prijzen:

Pantein Extra leden betalen € 110,00 per persoon, niet-leden betalen €120,00 per persoon

Deze reis is inclusief vervoer van en naar huisadres, 3 uur varen, 2x koffie/apfelstrudel en een uitgebreid stamppotbuffet (exclusief drankjes).

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Voor de reizen op deze pagina geldt een ledenvoordeel. De reizen van Goeie Reis! zijn ook toegankelijk voor niet-leden. 

Richtlijnen 2022

Goeie Reis! gaat graag veilig met u op pad. Daarom zullen alle geldende richtlijnen van overheid en RIVM zullen opgevolgd worden.

Meer informatie en aanmelding

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven van een aantal geselecteerde reizen uit het totale aanbod van Goeie Reis!.

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten, of wilt u zich aanmelden, bel dan met 0485 - 84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

Of bel naar 0485-845454