Regio Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Oss en Ravenstein

Uw dienstverlener

Mijn naam is Selena Schouten. Na het behalen van mijn diploma Sociale Studies ben ik eerst werkzaam geweest als jeugdmedewerker. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de ouderenzorg. Dankbaar werk, waarin ik graag nog een stapje verder wilde gaan.

 

Met mijn eigen praktijk 'Maashorst Welzijn' heb ik de mogelijkheid net dat beetje meer te bieden. Ik geef begeleiding en ondersteuning op maat, voor iedereen in uw eigen omgeving. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan het welzijn van ouderen en hun naasten. 

 

Van mij kunt u maatwerk verwachten dat goed aansluit op uw wensen. Een open houding, wederzijds vertrouwen en betrouwbaarheid vind ik belangrijke aspecten in de samenwerking. 

Maashorst welzijn biedt ondersteuning bij:

  • Invulling geven aan de dag, met als doel om structuur in het dagelijks leven te brengen.Een goed gesprek, luisterend oor.
  • Vervoer en begeleiding bij een ziekhuisbezoek of -opname.
  • Samen boodschappen halen.
  • Naar een theatervoorstelling, een museum,  tuincentrum, etc.
  • Ondersteuning bij administratie.
  • Organiseren van activiteiten. Denk hierbij aan een verjaardag, een familiebijeenkomst of een andere activiteit waarbij u extra handen kunt gebruiken.
  • Oefenen van logopedie, geheugentraining, etc.

 

Heeft u een andere wens? Vraag naar de mogelijkheden.

Regio

Maashorst Welzijn is actief in Oss, Berghem, Geffen, Ravenstein, Lith, Heesch, Heeschwijk-Dinther, Nistelrode, Vorstenbosch, Loosbroek, Vinkel.

Prijs

Het reguliere ledentarief is €22,50 incl. BTW en 10 % ledenkorting per uur.

 

Indien u over een Persoonsgebonden Budget (PGB) beschikt, is het mogelijk Maashorst Welzijn vanuit uw PGB in te schakelen. 

 

Voor avonden, weekenden en tijdens feestdagen rekenen we een toeslag. Reiskosten zijn €0,19 per km. Kosten voor parkeerkaarten, entreekaarten, uitstapjes en consumpties worden apart doorberekend. 

AanvragenOf bel naar 0485-845454