Dienstverleners gezocht

Pantein Extra

Steeds meer ouderen blijven langer thuis wonen. Dat willen mensen graag, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen spelen hierin een rol. Al sinds 1995 zorgen wij ervoor dat mensen met een beetje hulp hun zelfstandigheid langer behouden.

 

Dat doen we door te bemiddelen in een breed aanbod praktische en ondersteunende dienstverlening aan huis. Wij werken daarvoor samen met bedrijven en ZZP'ers waar wij naar verwijzen voor onze leden.

Samenwerken met Pantein Extra

Pantein Extra is voortdurend op zoek naar ondernemers met een eigen bedrijf die diensten aan huis aanbieden. Ons dienstenpakket is heel divers, van een kapper of pedicure tot hulp bij de belastingaangifte of een hovenier. Ons complete dienstenaanbod inzien kan hier.

 

Ben je ondernemer, heb je interesse in een samenwerking met Pantein Extra én werk je ambulant? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Ook als je een dienst aanbied die op dit moment nog niet opgenomen is in ons pakket nodigen we je uit om contact op te nemen met Pantein Extra.

Sollicitatie en informatie

Pantein Extra werkt met dienstverleners samen op basis van een samenwerkingsovereenkomst. Als dienstverlener kom je  dus niet bij Pantein in dienst. Wel maken we afspraken over bijvoorbeeld een ledenvoordeel, reactietermijn, werkgebied (waar ben je beschikbaar) en bereikbaarheid.

 

Daarnaast zorgt Pantein Extra voor promotie van je dienstverlening via de website, ons ledenmagazine en een digitale nieuwsbrief. Dit doen we in samenspraak met dienstverleners.  

 

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie of vrijblijvend een kennismaking plannen?

Bel dan naar 0485 - 84 54 54 of stuur een mail naar extra@pantein.nl.