Verzorgd dagje uit via Pantein Extra

Samen met ‘Stichting Goeie reis!” heeft Pantein Extra in 2018 een nieuw aanbod van dagtochten voor haar leden. Deze dagtochten zijn kleinschalig en gericht op senioren met de wens erop uit te gaan.

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Programma najaar en winter 2018

Dagtocht 4-sluizentocht Maastricht, woensdag 10 oktober 2018


De dagtocht op 3 oktober is inmiddels volgeboekt, er is een nieuwe datum beschikbaar: woensdag 10 oktober 2018.
Programma en voorwaarden zijn ongewijzigd


Tussen 8.30-09.00 uur wordt u thuis opgehaald. 
Rond 11.00 uur gaat u aan boord in de haven van Maastricht. Van daaruit vaart u over de Zuid-Willemsvaart, het albertkanaal en de Maas. In de sluis is het hoogteverschil wel 15 meter. U heeft tijdens de vaart uitzicht over de heuvels en de mergel welke wel 60 meter hoog oprijzen uit het water. Via de Sint Pieterberg vaart de boot terug naar Maastricht waar u rond 15.15 aankomt. 

 

Inbegrepen bij deze reis: Vervoer van/naar uw huisadres, rondvaart van 4 uur, koffie/thee met limburgse vlaai en een lunch aan boord. 

 

Kosten: 75 euro p.p. voor leden van Pantein Extra, niet-leden betalen 84 euro p.p.

 

Dagtocht Nationaal Militair Museum, Soesterberg, Dinsdag 13 november 2018


Bezoek hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden én de toekomst. 

Deelnemers worden thuis opgehaald tussen 9.00 en 10.00 uur. Verwachte aankomst ins Soesterberg is ongeveer 11.00 uur. U wordt ontvangen met koffie en gebak waarna u een rondleiding krijgt van een gids. Na de rondleiding volgt een lunch. Hierna heeft u vrije tijd om zelf rond te kijken in het museum, U kunt dan de imposante expositieruimte bezoeken met veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, helicopters, tanks en pantservoertuigen. 

 

Inbegrepen bij deze reis: vervoer van/naar uw huisadres, entree en rondleiding in het museum, koffie met gebak, lunch en consumptie.

 

Kosten: 80 euro p.p. / niet leden betalen 89 euro. Heeft u een veteranenpas / museum jaarkaart dan betaalt u 67,50 p.p.

 

Nieuwjaarsconcert Marco Bakker, Uden, Zondag 13 januari 2018

Marco Bakker viert zijn 55-jarig jubileum als operazanger, samen met Sopraan Laurence Servaes en het European Philharmonia symfonisch orkest. 

U wordt rond 11.00 uur thuis opgehaald, na een gezamelijke lunch woont u het concert bij en heeft u de gelegenheid Marco Bakker te ontmoeten. 

 

Inbegrepen bij deze reis: vervoer van/naar uw huisadres, lunch, entree, nieuwjaarsconcert, koffie/thee en garderobe.

 

Kosten: 89 euro p.p. / niet -leden betalen 89 euro p.p.

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen 10% korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Of bel naar 0485-845454