Verzorgd dagje uit via Pantein Extra

Samen met ‘Stichting Goeie reis!” heeft Pantein Extra ook in 2019 weer een nieuw aanbod van dagtochten voor haar leden. Deze dagtochten zijn kleinschalig en gericht op senioren met de wens erop uit te gaan.

Programma 2018 / 2019

 

Museum dansant, Hilvarenbeek, zondag 24 februari 2019

Museum Dansant is een museum gebouwd in art nouveau Tuschinski stijl. Het museum ademt met haar kristal en geslepen spiegels de sfeer uit van een danspaleis in 1900. Bezoekers krijgen een rondleiding door de tijd in de sfeer en met de muziek van de vorige eeuw. Het unieke aan dit museum is dat u kunt blijven zitten máár er mag ook gedanst worden. 

 

U wordt in de ochtend thuis opgehaald door een vrijwilliger tussen 8.30-9.30. Exacte tijd gaat in overleg. 

 

Na aankomst krijgt u een rondleiding door het museum en natuurlijk wordt gedurende de dag ook gezorgd voor een goede lunch een kopje koffie met gebak. 

 

Kosten: Pantein Extra leden  €71,- per persoon, Niet-leden €79,- per persoon. 

 

Direct aanmelden

 

Orchideeënhoeve, Luttelgeest, dinsdag 12 maart 2019

In grote overdekte tuinen kunt u duizenden soorten orchideeën en andere bijzondere bloemen en planten ontdekken. U wandelt door de grootste vlindertuin van Europa en kunt verschillende dieren van dichtbij bewonderen. 

 

's Morgens wordt u thuis opgehaald door een vrijwilliger van Stichting Goeie Reis!, waarna u vanaf een centraal verzamelpunt gezamelijk vertrekt naar Luttelgeest. Tijdens deze dag zijn de lunch en een kopje koffie met gebak inbegrepen.

 

Aan het einde van de dag wordt u weer naar huis gebracht. De Luttelhoeve is rolstoelvriendelijk aangelegd, eventueel zijn rolstoelen te leen op reservering. 

 

Kosten: Pantein Extra leden €85,- per persoon, niet-leden €96,- per persoon.

 

Direct aanmelden

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen 10% korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Of bel naar 0485-845454