Verzorgd dagje uit via Pantein Extra

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra ook in 2019 weer een nieuw aanbod van dagtochten voor haar leden. Deze dagtochten zijn kleinschalig en gericht op senioren met de wens erop uit te gaan.

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

 

Aanbod dagtochten najaar 2019


Textielmuseum Tilburg 8 oktober

Het TextielMuseum is gevestigd in de voormalige textielfabriek van de firma C. Mommers & Co. Het is een museum in bedrijf. Er zijn tentoonstellingen te zien op het gebied van kunst, design en erfgoed. In het museum komt zowel het heden als het verleden van de textielfabricage aan bod. Daarnaast houdt het museum zich bezig met het verzamelen van sieraden. Deze verzameling bestaat uit circa tweehonderd objecten.

 

Nadat u thuis opgehaald bent gaan we bij Robèrt (van Beckhoven) een kop koffie drinken met iets lekkers en u krijgt daar een korte rondleiding.

 

Daarna rijden we naar Tilburg voor een bezoek aan het Textielmuseum. We starten dit bezoek met een lunch. Na de lunch zullen we een rondleiding en wat vrije tijd hebben in het museum.

 

Optioneel kunt u als afsluiting van deze dag een pannenkoekenarrangement (pannenkoek, kannen water op tafel, consumptie en klein ijsje of koffie na) bijboeken.

 

Inbegrepen, ophalen van/naar huisadres*,  koffie met lekkers en een rondleiding bij Robèrt. Lunch, entree en rondleiding Textielmuseum.

 

Kosten: 99,= per persoon voor leden van Pantein Extra. Niet- leden betalen €110,-p.p.)


Wilt u na afloop gebruik maken van het pannekoekenarrangement? Kosten hiervoor zijn €20,- p.p. (ter plaatse te voldoen)

 

Programma:

10.30 uur/11.00 uur aankomst bij Robért, koffie/gebak en rondleiding

13.00 uur lunch in het textielmuseum 

14.00 uur rondleiding Textielmuseum 

15.15 eigen tijd in het museum

16.30 uur  naar huis

18.00 uur Evt. Pannenkoeken eten 

(tijden bij benadering)

 


Varen in de Biesbosch 5 november


Natuurlijk is de Biesbosch in de zomer prachtig, maar de Biesbosch met haar herfst- of wintertooi is ook zeker een aanrader! Terwijl u vanuit een heerlijk verwarmd schip de Biesbosch in haar herfstkleuren aan u voorbij ziet trekken, geniet u van koffie, “Apfelstrudel” en een winters buffet aan boord. De vaartocht duurt ca. 3,5 uur.

 

Bij deze dagtocht is inbegrepen: het vervoer van/naar uw huisadres*, rondvaart, koffie met Apfelstrudel en stampottenbuffet aan boord.

 

Kosten voor leden van Pantein Extra zijn €80,- per persoon. Niet leden betalen €89,- per persoon.


Programma:

10.30 uur inschepen

11.00 uur koffie met Apfelstrudel 

13.00 uur stampotten buffet 

15.00 uur ontschepen 

15.15 richting huis

16.30/17.30 uur thuis

(tijden bij benadering)

 

 *Voor alle activiteiten geldt dat het vervoer vanaf uw thuisadres geregeld wordt. Buiten een straal van 20 km rondom Uden kan Goeie Reis! extra reiskosten in rekening brengen. 

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven.

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

Of bel naar 0485-845454