Verzorgd dagje uit via Pantein Extra

Samen met ‘Stichting Goeie reis!” heeft Pantein Extra ook in 2019 weer een nieuw aanbod van dagtochten voor haar leden. Deze dagtochten zijn kleinschalig en gericht op senioren met de wens erop uit te gaan.

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

 

Aanbod

Op safari in de Beekse Bergen, woensdag 8 mei 2019


Ga mee op safari en kom oog in oog te staan met de wilde dieren. Geniet van een leerzame en unieke reis door de wereld van de Beekse Bergen. 

 

U wordt thuis opgehaald door een vrijwilliger en aan het einde van de dag ook weer thuisgebracht.

 

Kosten voor dit arrangement zijn €135,- voor leden van Pantein Extra. Niet-leden betalen €150,- per persoon.

 

Inbegrepen in het arrangement: vervoer van en naar huis, entree, koffie met gebak, lunchpakket, consumptie en een pannekoekmenu (pannekoek naar keuze, consumptie en een klein ijsje of koffie na)

 

Boottocht Gouden Ham en bezoek aan de tuinen van Demen, vrijdag 7 juni 2019


Bezoek de veelzijdige tuinen van Demen, gelegen tussen Nijmegen en Oss en geniet van een 2 uur durende rondvaart door de prachtige recreatiegebieden "De Gouden Ham" en "de Mooringerwaard". 

 

Kosten voor deze dagtocht zijn €99,- per persoon voor leden van Pantein Extra. Niet-leden betalen €120,- euro per persoon.

 

Dit arrangement is inclusief thuis ophalen/brengen, entree, koffie/thee met gebak, broodjeslunch, rondvaart en consumptie tijdens de rondvaart. Tegen meerprijs kunt u een pannekoekenarrangement bijboeken (pannekoek naar keuze, consumptie en klein ijsje/kopje koffie na)

 

Bezoek het birgittinessen klooster in Uden, dinsdag 9 juli


U brengt een bezoek aan het museum van Religieuze Kunst (MRK) in Uden, gevestigd in een eeuwenoude, bewoonde abdij. Daarnaast krijgt u een rondleiding door het klooster, het museum en de kruidentuin.  

 

Kosten voor dit uitstapje zijn €99,- per persoon voor leden van Pantein Extra. Niet-leden betalen €119,- 

 

Deze prijs is inclusief thuis ophalen/brengen, entree, rondleiding, koffie met "kroontje", luxe lunch en kruidenbittertje (of consumptie)

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven.

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

Of bel naar 0485-845454