Verzorgd dagje uit via Pantein Extra

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Aanbod 2020

Eind februari is iedereen overvallen door een pandemie die in de hele wereld in haar greep hield en veel impact had en nog steeds heeft op ons “normale” leven.

Inmiddels gaan we langzaam het gewone leven weer oppakken, iedereen op zijn/haar eigen manier.

De geplande dagtochten en reizen van Goeie Reis! gingen in maart, april, mei en juni van dit jaar NIET door.

 

Nu de corona-maatregelen langzaam versoepelen pakken zij de draad rustig aan weer op. Uiteraard is er altijd het voorbehoud van regelgeving vanuit de overheid en van de adviezen vanuit het RIVM waar Goeie Reis! zich aan zal houden.

 

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

 

Programma najaar 2020

13 oktober 2020 Pannenkoekenboot Den Bosch-Heusden


5 uur durende boottocht richting vanuit Den Bosch naar Heusden, via de mooie sluizen van het dorp Engelen. In de sluis bij Engelen maakt u het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden, Well en bij Heusden keren we voor de terugvaart.

 

Aan boord wordt u verwelkomd met koffie en een chocolade soesje. Tijdens de boottocht kunt u genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet. U kunt onbeperkt pannenkoeken eten met een ruime keuze aan beleg.

 

Tijdens deze boottocht zijn bijkomende consumpties voor eigen rekening.

 

Nadat het schip om 16.00 uur weer aangelegd is in ’s Hertogenbosch brengen wij u weer terug naar huis.

 

Prijs niet-leden: € 98,= p.p. / Prijs leden € 89,00 p.p.


Het schip is rolstoeltoegankelijk en er zijn ruime invalidentoiletten.

 

29 oktober 2020 Bezoek DAF museum

De afgelopen twee jaar is het DAF-museum uitgebreid en ingrijpend gerenoveerd. Een leuke aanleiding om een bezoek te brengen aan dit museum.

 

Het DAF-museum vertelt over het ontstaan en de groei van Van Doorne's Automobiel Fabriek (DAF). Het bedrijf DAF bevond zich in het pand waar nu dit museum is gevestigd.

 

Nadat u thuis bent opgehaald wordt u in het DAF-museum verwelkomt met koffie en gebak. Na de koffie start u met een rondleiding, u bezoekt de trucks van ‘toen’, vrachtwagens, speciale voertuien en autobussen zijn onderdeel van dit deel van uw rondleiding.

 

Na het eerste deel van de rondleiding is er een gezamenlijke lunch.

 

In het tweede deel van de rondleiding, na de lunch, neemt de gids u mee naar het gedeelte van de personenauto’s. Hier staat een uitzonderlijke collectie personenwagens te pronken, waaronder een aantal interessante prototypen die nooit in productie zijn gegaan.

 

Een bezoek aan het DAF Museum betekent een rondgang door de tijd, langs het historische erfgoed van Doorne’s Automobiel Fabriek. Een fraai dorpsplein, winkeltjes en een garage uit de jaren '30, een replica van het kantoor van de Van Doorne´s en een gezellig café. Ook de dames zullen zich in dit museum goed vermaken!

 

Prijs niet-leden €95,00 / Prijs leden €86,00

(incl. Vervoer van/naar huis, koffie met gebak, rondleiding in 2 delen, lunch)

Een 3-gangendiner aan het einde van de dag bijboeken is mogelijk tegen een meerprijs van €25,00

 

Alle dagtochten worden uitgevoerd met 8-persoonsbusjes. Voor het inzetten van een rolstoelbus vragen we een toeslag van 15,= p.p.

 

Let op!! Reeds geboekte dagtochten bij Goeie Reis! kunnen niet omgezet worden naar de PanteinExtra korting.

 

Goeie Reis! wil u als onze vrijwilligers in bescherming nemen en houden ons daarom aan richtlijnen en mogelijke restricties die de overheid en/of RIVM adviseren of opleggen.

 

Goeie Reis! gaat graag weer met u op pad. Zij willen daarbij zowel gasten als vrijwilligers beschermen. Alle geldender richtlijnen van overheid en RIVM zullen daarom gehandhaafd worden en alle reizen zijn dan ook onder voorbehoud van de actuele situatie rondom Covid-19.

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven.

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

Of bel naar 0485-845454