Verzorgd dagje uit via Pantein Extra

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra ook in 2019 weer een nieuw aanbod van dagtochten voor haar leden. Deze dagtochten zijn kleinschalig en gericht op senioren met de wens erop uit te gaan.

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Aanbod 2020

Op dit moment zijn alle dagtochten met een vertrekdatum in april geannuleerd en voor de rest van het seizoen nog onduidelijk in verband met de Corona-uitbraak en de maatregelen die de overheid heeft genomen om verspreiding van deze ziekte te beperken. 


Zodra wij meer informatie hebben over nieuwe ontwikkelingen en dagtochten weer kunnen plaatsvinden, zullen wij u hierover informeren en het programma ook hier publiceren. Heeft u al een dagtocht geboekt? Stichting Goeie Reis neemt met alle deelnemers contact op om u te informeren over de mogelijkheden van annuleren en eventueel verplaatsen van geplande reizen en dagtochten. 

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

 

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven.

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

Of bel naar 0485-845454