Computerhulp aan huis

Hoe maakt u een back-up of download u foto's? Wat doet u als de PC te traag is of vastloopt of de printer niet werkt? Heeft u haperend internet, Spyware of een virus?

 

Voor computervragen en problemen hoeft u de deur niet uit, via Pantein Extra komt Student aan Huis bij u thuis. Zij bieden computerhulp in de hele regio van Pantein Extra.

 

Studentaanhuis.nl is een organisatie waar alleen studenten werken die een ICT (vervolg)opleiding volgen. Het maakt niet uit of u veel of weinig kennis heeft van computers of wat uw vraag is, de student neemt echt de tijd voor u. Een back-up maken, foto's downloaden, een trage pc sneller maken of de printer aansluiten? De student verhelpt problemen en legt stap voor stap uit wat hij doet zodat u het de volgende keer eventueel zelf kunt.

U kunt zich ook opgeven voor computerles, waarbij u de keus heeft uit: een individuele les, een groepsles of een senioren computercursus.

 

Voor de studenten is dit een leerzame bijbaan en leden van Pantein Extra ontvangen professionele en vriendelijke hulp voor een aantrekkelijke prijs.

Lees verderOf bel naar 0485-845454