Computerhulp aan huis

Hoe maakt u een back-up of download u foto's? Wat doet u als de PC te traag is of vastloopt, de printer niet werkt? Haperend internet, Spyware of een virus?

 

Voor computervragen en problemen hoeft u de deur niet uit, computerhulp via Pantein Extra komt bij u aan huis.

Pantein Extra werkt samen met twee leveranciers. Zij werken beide in de gehele regio van Pantein Extra.

1. Studentaanhuis.nl

Studentaanhuis.nl is een organisatie waar alleen studenten werken die een ICT opleiding volgen. Het maakt niet uit of u veel of weinig kennis heeft van computers of wat uw vraag is, de student neemt echt de tijd voor u. Een back-up maken, foto's downloaden, een trage pc sneller maken of de printer aansluiten? De student legt stap voor stap uit wat u moet doen, zodat u het de volgende keer eventueel zelf kunt doen. U kunt zich ook opgeven voor computerles, waarbij u de keus heeft uit: een individuele les, een groepsles of een senioren computercursus.

 

Voor de studenten is dit een leerzame bijbaan en leden van Pantein Extra ontvangen professionele en vriendelijke hulp voor een aantrekkelijke prijs.

Lees verder

2. Digiprofs

De monteurs van DigiProfs komen aan huis voor computerstoringen, maar ook voor het aansluiten van digitale apparatuur, printers, webcams en koptelefoons. Daarnaast biedt DigiProfs de DigiBeurt, waarbij de computer wordt gecontroleerd aan de hand van een checklist. Na de check draait alle soft- en hardware weer zoals het hoort.

Lees verderOf bel naar 0485-845454