Online webinar: Gezonde leefstijl

9 september 2022

Bent u benieuwd naar de impact van uw leefstijl op uw gezondheid en wilt u weten hoe u met kleine veranderingen al veel winst kunt behalen? Volg dan het webinar van de bekende huisarts Tamara de Weijer.


Dokter Tamara is huisarts en heeft als missie: Nederland gezonder maken. Ze heeft een vaste column in magazine Santé en is regelmatig te zien en te horen op radio en televisie.

 

Dit webinar volgt u thuis, online, op uw computer, Ipad of tablet.

 

  • Wanneer: Dinsdag 4 oktober van 19.30 uur tot +/- 20.30 uur
  • Waar: Online via een webinar (u ontvangt de link per e-mail)

  • Kosten: Gratis voor leden.
  • Aanmelden: Klik hier
    Na aanmelding ontvangt u via Pantein Extra aanvullende informatie over uw deelname.

 

Over Dokter Tamara

''Leefstijl is véél meer dan voeding, dat hoort u mij vaak zeggen. Niet alleen goede voeding, maar ook beweging, slaap, ontspanning, zingeving en verbinding zijn rechtstreeks van invloed op uw gezondheid. Het is wetenschappelijk aangetoond dat ze allemaal bijdragen aan een betere gezondheid. En alles hangt ook met elkaar samen: gaat u beter eten? Dan zultt u ook beter gaan slapen. En slaapt u beter? Dan heeft u ook meer energie om te bewegen.

 

Maar anders eten, bewegen en uitrusten dan u gewend bent, is best lastig. Tegelijkertijd is het ook een kwestie van gewoon beginnen en doen. Doen wat bij u past, in kleine overzichtelijke stapjes. Tijdens het webinar vertel ik hoe u ook op een makkelijke manier een leefstijl expert kunt worden en vertel ik meer over wat u kunt verwachten van het Leefstijlprogramma. Trouwens, u hoeft geen ervaren chefkok of sporter te zijn om al snel mooie resultaten te behalen.

 

Kijkt u mee?''

Lid worden van Pantein Extra

Pantein Extra is onderdeel van Pantein

Pantein biedt alle vormen van zorg, aan jong aan oud, aan huis, in het zorgcentrum of ziekenhuis.  
Kijk voor meer informatie op www.pantein.nl