Vorige pagina

Thuiskapper

Voor een kappersbehandeling hoeft u de deur niet meer uit als u lid bent van Pantein Extra. De kapper komt namelijk naar u toe. Onze thuiskappers kunnen aan huis vaak dezelfde behandelingen uitvoeren als in de kapsalon. Dat is wel zo gemakkelijk. Met een Pantein Extra lidmaatschap krijgt u bovendien korting op uw knipbehandeling.

Kapper aan huis
  • Professioneel
  • Goede reviews
  • Verzorgd voor de dag

Goed verzorgd voor de dag

Onze thuiskappers komen bij iedereen thuis die daar behoefte aan heeft. Ideaal als u liever niet de deur uit gaat, weinig tijd heeft, of het vervelend vindt om te wachten in een kapsalon.

Een thuiskapper kunt u vragen voor het knippen, föhnen en watergolven van uw haar. De meeste kappers beschikken over een mobiele wasbak, waardoor haar wassen aan huis mogelijk is. De kapper brengt zelf alle benodigde spullen mee voor uw knipbehandeling en laat alles netjes achter. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Kapper aan huis

Pantein Extra werkt uitsluitend met betrouwbare, gediplomeerde kappers. Leden van Pantein Extra laten weten blij te zijn met de kappersservice aan huis die Pantein Extra aanbiedt. Met uw lidmaatschap krijgt u bovendien korting op uw behandeling.

De voordelen op een rij:

  • Betrouwbare en gediplomeerde kappers
  • De kapper neemt alle spullen mee
  • Alles wordt netjes opgeruimd na de knipbehandeling
  • Voordelig met uw lidmaatschap bij Pantein Extra

Thuiskapper regelen via Pantein Extra

Heeft u behoefte aan een nieuw kapsel of wilt u uw haar laten verzorgen of in model brengen? De kappers aan huis via Pantein Extra komen graag bij u langs.

Wilt u meer informatie over onze thuiskappers? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Indien u een kapper aan huis wilt regelen voor iemand anders, maakt u dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens