Vorige pagina

Steunkousen aanmeten aan huis

Steunkousen kunnen een uitkomst bieden bij onder meer spataderen en vocht in uw benen. Pantein Extra helpt u graag bij het aanmeten van goede steunkousen. Daarvoor werken we samen met Schmidt Medica, die de elastische kousen bij u thuis aanmeet.

  • Vakkundig
  • Ambulant
  • Professioneel

Hoe werkt een steunkous?

Steunkousen helpen bij diverse klachten aan uw benen of problemen met bewegen. De kousen bieden  een uitkomst bij bijvoorbeeld spataderen en vocht (oedeem) in de benen. Ook bij jeuk, kramp, pijn en vermoeidheid is een steunkous een geschikt hulpmiddel.

De steunkous is gemaakt van elastisch materiaal en zorgt daardoor voor precies genoeg druk om de bloedsomloop in het been te bevorderen. Bloed in verzwakte bloedvaten of overtollig vocht in de benen kan daardoor makkelijker afgevoerd worden. Dat vermindert de klachten die u ervaart.

Steunkous thuis aanmeten

Een medewerker van Schmidt Medica meet bij u thuis de kousen aan. Thuis wordt in alle rust met u gekeken welke kous het meest geschikt is en hoe u deze het beste aan en uit kunt trekken, met of zonder hulpmiddel.

Een huisbezoek is altijd mogelijk. Daarnaast bent u ook van harte welkom in een van de servicelocaties in de regio, zoals bijvoorbeeld in Boxmeer, Grave, Oss, Uden en Wijchen. Graag zijn zij u van dienst voor het meten en leveren van onder andere therapeutische elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen aan huis.  aanbiedt.

Voordelen op een rij

  • Professioneel en kundig advies
  • Gemakkelijk en vertrouwd thuis aanmeten van steunkousen
  • 25% korting op uittrekhulpmiddelen (die niet vergoed worden door uw zorgverzekering)
  • Servicelocaties en vestigingen in de buurt

Steunkousen via Pantein Extra regelen

Steunkousen thuis laten aanmeten regelt u gemakkelijk via Pantein Extra door het invullen van onderstaand formulier. Een medewerker van Schmidt Medica neemt na ontvangst contact met u op voor het maken van een afspraak. Heeft u nog vragen over deze service? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wilt u steunkousen regelen voor iemand anders? Maak dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

Vink dan het vakje hieronder aan en u ontvangt een welkomstcadeautje bij uw eerste afspraak.