Vorige pagina

Mondzorg aan huis

Goed voor uw gebit zorgen is belangrijk. Het vermindert de kans op pijn in uw mond en zorgt er ook voor dat eten en praten makkelijker gaan. Met de mondzorg van Pantein Extra helpen we u graag bij het gezond houden van uw gebit. Onze mondzorg bestaat uit een tandarts en een mondhygiënist. Beiden komen graag bij u thuis. Dat maakt mondzorg toegankelijk voor iedereen.

Mondhygiënist met apparatuur
  • Laagdrempelig
  • Voordeel
  • Net zo goed als reguliere zorg

Mondhygiënist aan huis

Pantein Extra werkt samen met mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in mond- en tandzorg aan huis. Hierdoor is de zorg van de mondhygiënist voor iedereen bereikbaar. Waar de tandarts ingezet wordt voor de grotere ingrepen, is de mondhygiënist inzetbaar voor ingrepen om problemen te voorkomen. De mondhygiënist kan eventueel ook een gaatje vullen en kan overleggen en verwijzen naar de tandarts als hij denkt dat dit nodig is. Zo worden problemen aan uw gebit zo veel mogelijk voorkomen.

Tandarts aan huis

Naast de mondhygiënist kan Pantein Extra ook verwijzen naar tandartsen die gespecialiseerd zijn in mobiele mond- en tandzorg. Daardoor kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving een tandarts ontvangen die uw tanden nakijkt en vaak ook meteen kan behandelen. Een ideale optie voor iedereen die niet naar de tandartspraktijk kan of durft.

De tandarts aan huis kan dezelfde zorg bieden als in de praktijk. Hij kan problemen behandelen en ook een prothese zoals een kunstgebit, brug of kroon aanmeten. Zelfs het maken van foto’s op locatie is geen probleem. Onze tandartsen werken samen met de meeste zorgverzekeraars. De vergoeding is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u heeft.

De voordelen op een rij:

  • Makkelijk bereikbare zorg
  • Ervaren en kundige tandarts en mondhygiënist komen bij u thuis
  • Voordeel op de opstartkosten via lidmaatschap Pantein Extra
  • Pantein Extra-leden zijn positief over deze zorg

Mondzorg aan huis regelen via Pantein Extra

Heeft u een vraag over uw gebit of pijn in uw mond? De professionele tandartsen en mondhygiënisten waar Pantein Extra mee samenwerkt komen graag bij u aan huis om u te helpen.

Wilt u een aanvraag voor mondzorg doen? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in. Indien u een tandarts of mondhygiënist wilt regelen voor iemand anders, maakt u dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens