Vorige pagina

Maaltijdservice

Maaltijdservice aan huis

Wilt u elke dag genieten van een gezonde maaltijd op tafel? De maaltijdservice van Pantein Extra maakt het u gemakkelijk. Kies uit koelverse of vriesverse maaltijden en u bent altijd verzekerd van smaakvol en vers eten. Altijd aan de voordeur bezorgd op een vaste bezorgdag door een betrouwbare chauffeur.

Koelverse maaltijden aan huis

Koelverse maaltijden bewaart u in uw eigen koelkast. U kunt deze maaltijden zelf samenstellen en even opwarmen in de oven of magnetron wanneer het u uitkomt. Met de koelverse maaltijden via Maaltijd Thuis biedt Pantein Extra u een ruime keuze aan heerlijk avondeten. De maaltijden zijn kwalitatief vele malen beter en gezonder dan andere kant-en-klaar alternatieven. De gekozen maaltijden worden bij uw voordeur afgeleverd door een vaste chauffeur en zijn tot minimaal 8 dagen na levering houdbaar. Eet smakelijk!

Vriesverse maaltijden aan huis

Met de vriesverse maaltijden kunt u erg flexibel zijn met uw maaltijden. U heeft ruim keuze uit diverse maaltijden. Als u maaltijden op voorraad heeft, beslist u elke dag eenvoudig wat u wilt eten.
Ook is er een groot aanbod seniorenmaaltijden met specifieke dieetwensen of bijvoorbeeld gemalen of gepureerde maaltijden. De maaltijden zijn vers bereid.

U kunt de maaltijden tot een jaar lang bewaren in de vriezer. Het is daarbij wel belangrijk dat u de maaltijd op de juiste temperatuur invriest. Pantein Extra werkt voor deze maaltijdservice samen met apetito. De vriesverse maaltijden worden altijd door een vaste chauffeur op een vaste dag bij u thuis bezorgd.

Vrouw eet maaltijd

Maaltijdservice regelen met Pantein Extra

De maaltijdservice biedt het gemak van een gezonde en verantwoorde maaltijd die u zelf alleen maar hoeft op te warmen. Als lid van Pantein Extra geniet u van voordeel bij beide maaltijdaanbieders. Wilt u hulp bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op.

Gezonde voeding is belangrijk bij het ondersteunen van uw gezondheid. Pantein Extra vindt toegang tot goede voeding daarom ook erg belangrijk. De bestelgidsen zijn ook te bestellen voor niet-leden. Het kan voordeliger voor u uitpakken om een lidmaatschap af te sluiten als u regelmatig maaltijden bestelt. U ontvangt korting op de maaltijden én kunt gebruikmaken van de overige diensten van Pantein Extra. Meer informatie over het lidmaatschap leest u op de pagina lid worden.

Wilt u maaltijden bestellen voor iemand anders? Dat kan! Maakt u hiervoor dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Maaltijd

Vriesverse maaltijden van apetito

Wilt u voor een langere periode maaltijden bestellen, deze af en toe gebruiken of om een andere reden langere tijd kunnen bewaren? De vriesverse maaltijden van apetito zijn tot een jaar lang houdbaar in de vriezer.

Vriesverse maaltijden aan huis

Koelverse maaltijden van Maaltijd Thuis

Wilt u zelf uw maaltijden samenstellen en deze vers voor u bereid thuis ontvangen door een vaste chauffeur, waarna u ze in de koelkast kunt bewaren? Samen met Maaltijd Thuis biedt Pantein Extra u een ruimte keuze in koelverse maaltijden

Koelverse maaltijden aan huis

Vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel. Al meer dan 15 jaar bereiden onze chef-koks op ambachtelijke wijze de heerlijkste vriesverse maaltijden.

Vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel