Vorige pagina

Witgoedreparatie

Snel en gemakkelijk een goede en betrouwbare witgoedmonteur aan huis via Pantein Extra.

Witgoed Berkvens Wasmachine
  • Gemakkelijk
  • Voordeel
  • Snel

Lokale samenwerking

Een kapotte koelkast of wasmachine heeft u het liefst zo snel mogelijk verholpen. Met de witgoedreparatieservice aan huis van Pantein Extra regelt u gemakkelijk en snel een goede en betrouwbare witgoedmonteur die u verder helpt. Voor de reparatie aan huis werkt Pantein Extra samen met bekende regionale aanbieders. Van wasmachine tot droger en van koelkast tot fornuis. Deze partijen staan goed aangeschreven in de regio en hebben bijna allemaal naast een reparatiedienst ook winkels waar u terecht kunt voor aanschaf en advies. Als repareren van uw apparatuur niet mogelijk is, dan kunt u eventueel via onze dienstverlener vervanging regelen.

Ervaren vakmanschap

De vakmensen die bij u thuis komen voor de reparatie van witgoed, zijn betrouwbaar en gaan professioneel te werk. Zo weet u zeker dat uw apparatuur in goede handen is.

De witgoedreparatieservice is exclusief beschikbaar voor Pantein Extra leden. Als u lid bent van Pantein Extra ontvangt u 10% korting op de voorrijkosten.

De voordelen op een rij:

  • Lokaal vakmanschap
  • Betrouwbaar en professioneel
  • 10% op de voorrijkosten én extra snel geholpen
  • Reparatiedienst en winkel in de buurt

Witgoedreparatie regelen via Pantein Extra

Hulp nodig bij de reparatie van uw witgoed? Pantein Extra helpt u graag verder met de witgoedreparatie aan huis. Als u meer informatie wilt, kunt u het aanvraagformulier hieronder invullen of ons bellen op 0485-84 54 54.

Indien u witgoedreparatie wilt regelen voor iemand anders, maakt u dan gebruik van de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54