Vorige pagina

Mobiele fietsenmaker

Als uw fiets of e-bike kapot is, kunt u de mobiele fietsenmaker via Pantein Extra inschakelen om deze te repareren. Leden kunnen gebruik te maken van de handige haal- en brengservice: de fietsenmaker haalt uw fiets thuis op en brengt deze na reparatie weer terug.

Man aan de telefoon met fiets ernaast
  • Deskundig
  • Regionaal
  • Haal- en brengservice

Actief en mobiel blijven

Pantein Extra werkt samen met verschillende mobiele fietsenmakers in de omgeving. Hierdoor is er altijd wel een fietsenmaker in de buurt. U hoeft uw eigen fiets niet te vervoeren als deze kapot is en kunt snel weer genieten van een fietstochtje.

Meer dan fietsen

Bij onze mobiele fietsenmakers kunt u terecht voor reparaties aan uw fiets of e-bike. Daarnaast is het bij veel van onze fietsenmakers ook mogelijk reparaties aan uw scootmobiel, driewieler, rollator of duofiets uit te laten voeren. Naast reparaties kunt u ook gebruik maken van de haal- en brengservice voor onderhoudsbeurten of aanpassingen aan uw fiets. Onze fietsenmakers hebben hun eigen werkgebieden en hanteren eigen tarieven voor de haal- en brengservice. Wilt u weten welke tarieven er voor de fietsenmaker in uw regio gelden? Neem daarvoor contact op met Pantein Extra via onderstaande contactgegevens.

De voordelen op een rij:

  • Handige haal- en brengservice
  • Fietsenmakers uit de regio
  • 10 procent korting voor leden op de standaardtarieven van alle reparaties

Mobiele fietsenmaker regelen via Pantein Extra

Heeft u een kapotte fiets of e-bike en wilt u dit graag opgelost hebben? Doe dan een beroep op de fietsenmaker via Pantein Extra.

Wilt u meer informatie over onze mobiele fietsenmaker? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in of neem contact met ons op via 0485 - 84 54 54. Indien u een fietsenmaker wilt regelen voor iemand anders, gebruik dan de lidmaatschapsgegevens van degene voor wie u de aanvraag doet.

Contactgegevens

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0485-84 54 54